For nogle dage siden skrev Katja om hvordan hun opbevarer sine bogmærker, og så tænkte jeg at jeg ville skrive et lignende indlæg.

Jeg elsker bogmærker, men det er først inden for det sidste år at jeg virkelig er begyndt at samle på dem. Jeg hader æselører, så jeg har altid haft et bogmærke eller to i nærheden. Men jeg synes det er sjovt at samle på flere forskellige, og så skifte dem ud efterhånden. Før jeg puttede dem i en æske, lå de bare ovenpå mine bøger på reolen, det var virkelig ikke optimalt.

SONY DSC

Jeg har fundet denne søde æske i Søstrene Grene for virkelig lang tid siden. Jeg har opbevaret alt muligt underligt i den indtil det gik op for mig at jeg kunne bruge den til mine bogmærker. Den har jo form som en bog, så det kunne ikke være bedre næsten. Jeg vil stadig gerne finde noget andet, en æske der er endnu pænere, men indtil videre bruger jeg denne. Den står på min kommode lige ved siden af mine reoler.

Jeg har et par bogmærker jeg købte i Irland. Et stort i læder som jeg er virkelig glad for, et lille i metal (i princippet har jeg to, men jeg kan ikke finde det andet, tror det ligger i en bog et sted), et i træ og så endnu et i metal som jeg fik af min mor da vi der sammen hvor der står noget med daughter. Derudover har jeg bogmærker som er blevet sendt af forfattere: Maria V. Snyder (De er signerede), Jennifer L. Armentrout og Rachel Caine. Jeg har også bogmærker fra Bookdepository, Plusbog og andre pap-bogmærker.

Jeg kan godt lide at vælge et bogmærke der matcher bogen på en eller anden måde. Det er så hyggeligt at stå med den næste bog jeg skal læse og så vælge et bogmærke. Jeg skal dog have fat i endnu flere bogmærker, jeg elsker bogmærker!

2 Comments on Bogmærker

 1. Hej Sabrina,

  Nu er jeg lige fræk og kopiere mit svar til søde Eey (Katja) på hendes indlæg om bogmærker så jeg ikke behøver at skrive det hele en gang til 🙂

  Kan godt lide din æske, måske skulle man købe sådanne en så den ligner bøgerne på bogvæggen og have sine bogmærker liggende i den. Det var da en tanke værd 🙂

  Mine bogmærker som er tussegamle, men som har fulgt mig siden jeg var teenager, ligger oven på nogle bøger på en hylde på min bogvæg så kan jeg altid hive fat i et når jeg har brug for det. Har egentlig ikke tænkt på opbevaring til dem da de er funktionelle og slidte efter megen brug.

  Har da også nogle nyere nogle som også ligger i bunken, men det er som regel de gamle jeg hiver fat i. Ved egentlig ikke hvorfor. Det er jo lidt mystisk. Faktisk.

  Sådanne har mine bogmærker altid ligget efter hvad jeg kan huske, på en hylde et eller andet sted så jeg kunne få fat i dem. Da jeg boede på Sjælland der havde jeg dem liggende på en hylde på mit computerbord, der var det også nemt at komme til dem når de skulle bruges eller byttes ud.

  Har faktisk aldrig tænkt på opbevaring af dem for det var naturligt for mig at have dem liggende på en hylde 🙂

  • Jeg har mistet alle mine gamle bogmærker desværre 🙁 Fra da jeg var barn.

   Jeg duer ikke til at have dem liggende løst på bogreolen. De bliver væk og argh 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.