Vi har dem allesammen. Bøger vi ikke har lyst, ikke har tænkt os at læse, underlige vaner. Her vil jeg give jer et lille indblik i bøger/forfattere jeg ikke har læst og måske ikke kommer til at læse. Og disse er blot mine personlige meninger, og ikke angreb på andre der mener det modsatte end mig

bookishCassandra Clare
Jeg har læst City of Bones, og så vidt jeg husker, kunne jeg ret godt lide den. Jeg kan dog dårligt huske den længere. Min indrømmelse her er så, at jeg ikke ved om jeg nogensinde kommer videre i serien. Jeg har de næste 3 bøger stående på reolen, men jeg har bare intet ønske om at læse dem. Ikke i øjeblikket i hvert fald. Jeg vil helt vildt gerne læse The Infernal Devices, men jeg vil gerne have læst The Mortal Instruments først. Desuden synes jeg det er lidt fjollet at hun bliver ved og ved med at udgive bøger i samme univers. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes altså det er en smule fjollet. Jeg håber jeg engang får taget mig sammen, og får læst resten af serien, men lige nu ser det sort ud. Havde jeg ikke allerede de første 4 bøger, ville jeg have givet op.

SONY DSC

Skammerens Datter
Den her er virkelig dum. Jeg har igen læst den første (og jeg tror jeg kan huske den), og jeg har allerede resten stående. Jeg kunne også godt lide den.

SONY DSCJeg kan ikke sige hvorfor jeg ikke vil læse videre, jeg har simpelthen bare ikke lyst. Jeg beholder dog alle bøgerne, for det første så er de så fine, og så kan det jo være jeg får lyst til at læse dem på et eller andet tidspunkt. Hvem ved?

Har du læst nogle af serierne, og synes du jeg skal fortsætte?

13 Comments on Boglige indrømmelser #3

 1. Jeg er en stor Cassandra Clare fan og jeg elsker simpelthen hele Shadowhunter-universet. Jo, det er måske lidt fjollet at hun fortsætter med at skrive om det samme, men åh.. Jeg kan jo ikke få nok! 😛

  ‘Skammerens Datter’ serien ventede jeg også mange år med at læse, men nu er det en af mine absolutte favoritter. Det er sådan nogle skønne, spændende og fede bøger! Det er virkelig god dansk fantasy. 🙂

  Begge serier er nogle jeg altid vil anbefale, men på den anden side – hvis ikke du føler for dem, så er det måske fjollet at tvinge dig selv til at læse dem?

  • Jeg vil heller ikke tvinge mig selv til at læse videre, men det er bare sådan en kamp, for på den ene side vil jeg gerne læse resten, på den anden side vil jeg ikke

 2. The Mortal Instruments serien er i hvert fald ganske god underholdning og jeg synes egentlig også, at universet er et af de bedre i den genre 🙂 jeg vil råde dig til at give bog to en chance, når du alligevel har den stående, så kan du altid stoppe efter den, hvis det stadig ikke er noget du har lyst til 🙂
  Hvis du gerne vil læse The Infernal Devices, kan det også sagtens lade sig gøre uden at have læst The Mortal Instruments først, da den foregår inden 🙂

  Skammerens Datter bøgerne har jeg heller aldrig fået læst, og af en eller anden grund, er det også en af de serier jeg ikke umiddelbart føler trang til at gå igang med. Så dér kan jeg sagtens følge dig 🙂

  • Jeg tror også jeg læser bog to på et eller andet tidspunkt.
   Godt jeg ikke er alene med Skammerens Datter. Føler nogen gange at jeg er den eneste der ikke har læst dem 🙂

 3. Skammerens Datter synes jeg virkelig at du skal læse på et tidspunkt. Det er noget dansk litteratur, som vi rent faktisk kan være stolte af. (Jeg er lidt skeptiker hvad angår dansk litteratur..) 😀

 4. Clare er vist også en der spreder vandene ^^’ Mange elsker hende, og mange har enorme problemer med hendes litteratur og fanfiction-fortid. Så det er nok meget smag og behag. Jeg har selv læst de først 3 bøger i TMI, men så gad jeg ikke læse videre. Jeg syntes, at det var fjollet, at hun ville skrive videre efter dem, og så var der spoiler, spoiler, spoiler og det syntes jeg var lidt nederen. Men jeg husker i hvert fald en tid, hvor jeg var super glad for de to første bøger :3

  Skammer-serien vil jeg også klart anbefale – selvom den nok er for den lidt yngre skare. Den er god og spændende, så vidt jeg husker 🙂

 5. Skammerens Datter er et must read. Bøgerne er på listen over min top tre fantasy bøger. Jeg har læst dem mange, mange gange og man finder nye fine sider af fortællingerne hver gang. Jeg synes helt bestemt du skal give dem en chance, Lene Kaaberbøl skriver så fint og har støbt nogle hele og realistiske karakterer.

 6. Jeg forstår dig til fulde! ! Jeg er også en bog elsker som læser det jeg har lyst til og afhænger meget af mit humør… så der er nogle bøger som slet ikke siger meget noget eller det skal bare ikke være lige nu… jeg har også af Cassandra Clare på listen i nogle år, men havde det ligesom to magneter som er ikke passer sammen og undgår hinanden! Så de fik lov til at blive stående på hylden på biblioteket….. Men så lige pludselig sidste år kom lysten! Også slugte jeg alle bøgerne i begge serier!! Jeg elskede dem og de var mega gode! Så nogle gange er det bare med, at man skal mødes begge to på det rette tidspunkt og de er værd at vente på?❤??? selvom jeg nogle gange tvinger mig i gang med en bog for jeg ved, at jeg bliver bidt af den, så snart jeg har læst et par sider.. når lysten til alt svigter ?
  Så lysten skal nok komme ? bare du er tålmodig nok ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.