Jeg efteraber lige alle andre, og laver nogle boglige forsæt. Jeg går ikke så meget op i almindelige forsæt, men har da nogle når det kommer til bøgerne.

I 2015 afsluttede jeg 7 serier, i 2016 vil jeg gerne afslutte mindst 10 serierJeg startede rigtig mange serier i 2015 og årene før, og jeg kommer helt sikkert til at starte på flere fremover, men jeg vil samtidig gerne afslutte en del

Jeg vil gerne læse mindst 65 bøger. Jeg havde det samme mål i 2015, men endte med at læse 75. Jeg burde kunne læse 65, men jeg vil samtidig gerne fokusere på de bøger jeg virkelig har lyst til, og måske også nogle af de tykke.

Jeg kan ikke huske om det var 2015 eller 2014, men jeg har før haft hele Harry Potter serien på min liste over bøger jeg gerne vil læse. Det er aldrig sket. Kun de første 3. I år vil jeg gerne læse Harry Potter and the Goblet of Fire. Hvis jeg får læst de andre, bonus, men jeg satser på at få læst denne i det mindste!

Jeg gerne få læst alle mine anmelder bøger. Jeg har en del på hylden, som er blevet samlet under bachelor og flytning, men det skal nok komme her i starten af året!

Derudover vil jeg gerne tilbage i mit gamle læseflow. Ikke at jeg er i et readingslump, men den er lige på kanten. Det er som en eftervirkning af flytning og bachelor, og jeg kan ikke helt komme ud af det, fordi jeg ikke har haft tid til at sætte mig med en bog og koncentrere mig om den 100% og at jeg heller ikke har fundet en bog som har opslugt mig fuldstændig. Jeg skal bare finde den bestemte bog, så kommer det tilbage er jeg sikker på!

SONY DSC

3 Comments on Boglige forsæt

  1. Det med serier er også et evigt problem for mit vedkommende. For hver serie jeg afslutter, har jeg påbegyndt 2 nye. 😛
    Men rigtig gode mål du har sat dig – held og lykke med dem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.