Dette indlæg kommer ret sent, men nogen gange kommer livet bare i vejen. Sent er bedre end aldrig, ikke sandt?

Søndag tog vi det med ro. Lørdag er en skør dag, mennesker alle vegne, så det er rart at kunne slappe lidt mere af om søndagen, tage nogle stemningsbilleder og så videre.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Og ja, selvfølgelig var jeg forbi Dreamlitt et par gange igen, både for at lytte til nogle skønne forfattere, men også for at se min fine bogbaby! Derudover var jeg forbi Jentas stand i håb om at købe en Margit Sandemo bog eller to, men de havde dog ikke en eneste med, hvilket var ret surt.

Vi startede med at lytte til Linette Harpsøe som har skrevet Exilium, og jeg fik den også signeret i samme omgang. Den lyder virkelig spændende, så jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ingen af os havde så meget på programmet, så vi endte med at gå en del rundt og kigge på bøger (og købe nogen haha)

SONY DSC SONY DSC

Jeg stødte ind i Nanna Foss flere gange, og købte da også bind to af Spektrum. Jeg har stadig ikke læst den første, men snart! I det nye år når jeg er nået lidt i bund med anmeldereksemplarer. Hun er simpelthen så sød, og jeg glæder mig virkelig til at læse hendes bøger. SONY DSC SONY DSC

Vi var også lige forbi og hilse på Newt Scamander og de andre fra HarperCollins Nordic. Virkelig fed film btw!

Det sidste på programmet var Katja Berger. Nu tænker du måske, så du hende ikke de andre dage også? Jo, men jeg vil altid gerne se hende, så vidt det er muligt.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Årets bogforum har været en fuldstændig fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig allerede til næste år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.