I weekenden er der bogforum, som de fleste nok allerede ved. Jeg skal af sted alle tre dage, og jeg glæder mig som et lille barn juleaften! Jeg har pakket en lille kuffert med tøj og bøger. Jeg sover hjemme hos mig mor, som bor en smule tættere på end mig. Derudover gider jeg ikke få ondt i ryggen af 256 bøger i en rygsæk. Been there done that.

SONY DSC Min plan er at jeg skal opleve Patrick Ness, Kenneth Bøgh Andersen, Katja Berger og mange flere. Lørdag skal jeg selv på scenen hos Dreamlitt i samtale med Katja Berger. Det synes jeg I alle skal komme og se!

Mit program er printet og klar. De sidste forberedelser er stadig i gang, men det bliver virkelig godt!

SONY DSC

Jeg skriver meget mere om Bogforum i næste uge, hvor der nok kommer et indlæg for hver dag. Ses vi?

1 Comment on Bogforum 2016 #0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.