Om lørdagen skulle Margit Sandemo havde været der og signere, men da jeg dukkede op hos forlaget 30 minutter før, blev der sat et skilt op med at hun var syg og ikke kom. Øv! Jeg havde ellers sådan set frem til at hilse på hende. I stedet drog jeg over mod Bogcaféen for at få en god plads til Teri Terry. Jeg var virkelig begejstret for at hun kom til Danmark. Jeg elsker Slated trilogien, og glæder mig virkelig til at læse Mind Games.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCTeri Terry er en virkelig god forfatter, og hun virker som sådan et sødt menneske. Men kvinden der interviewede hende fik mig til at vrænge ansigt. Hun var simpelthen så ufattelig dårlig til engelsk, så dårlig at hun havde svært ved at formulere sine spørgsmål, og jeg mindes endda at Teri Terry en enkelt gang ikke forstod spørgsmålet. Kunne de ikke have fundet en der var bare en tand bedre? Jeg siger ikke man skal være ekspert i engelsk eller ikke have en accent, men man burde kunne tale det nogenlunde vil jeg mene.

Nå men bortset fra intervieweren kunne jeg ret godt lide interviewet med hende, og det var specielt sjovt at få forklaringen på hendes noget specielle navn. Hun hedder rigtigt Teresa, men er altid blevet kaldt Teri, og så har hun giftet sig til navnet Terry. Derudover er jeg fan af at hun har været optiker, som jeg jo har en halv uddannelse i.

Efter interviewet glæder jeg mig endnu mere til at læse Mind Games. Har I læst noget af hende endnu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.