Noget af det sidste på programmet om fredagen var Nicole Boyle Rødtnes som skulle på scenen sammen med illustratoren Bodil Bang Heinemeier og fortælle om deres serie Zombie-jæger. Jeg elsker Nicole Boyle Rødtnes bøger, jeg har dog ikke læst denne endnu, men det kunne jeg godt tænke mig en skønne dag.

SONY DSC SONY DSC Det var i hvert fald ret fedt at høre om den, og samtidig se Bodil tegne en tegning live. Derudover er det helt vildt som Nicole spytter bøger ud. Mener at hun nævnte at have skrevet i omegnen af 28 bøger. Vi andre kan jo slet ikke nå at følge med!

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSamme dag var der også reception hos forlaget Alvilda for Lene Kaaberbøl fordi hun havde 40 års jubilæum, hvilket er ret vildt. Der var sat champagne, sodavand og chokolade muffin ting (Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal kalde roserne, men godt det smagte de!)

SONY DSC SONY DSCFredag morgen var jeg henne på Tellerups stand for at kigge efter Skyggesider. Jeg fandt den og fik den signeret af Christina Bonde. Jeg glæder mig så meget til at læse den. Bagefter kom Louise Haiberg og Pernille Eybye, og jeg knipsede lige et billede, og så fik jeg mig en hyggelig snak med Louise. De er simpelthen alle sammen så søde!

Det er ikke nemt at tage selfie med et DSLR kamera. Det er virkelig tungt!

SONY DSC SONY DSC

1 Comment on Bogforum 2015 #3

  1. Rikke og jeg snakkede også om, hvor utroligt mange bøger Nicole har udgivet på det seneste – det er jo helt vildt! Fine billeder og godt klaret med selfien! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.