Om fredagen besøgte Katja og jeg Turbines stand for at se interviewet med Sidsel Katrine Slej som har skrevet Sanddrømmeren og den nye fortsættelse Runemagikeren. Jeg har læst Sanddrømmeren tilbage da den udkom, men jeg kan næsten ikke huske den. Egentlig ville jeg gerne genlæse den, men jeg har ikke bogen længere desværre. Uanset hvad, så var det et super fint interview.

SONY DSC SONY DSC Jeg kan ikke huske hvad intervieweren hed, man han var faktisk rigtig god – bedre end nogle af de andre, som jeg vil snakke om senere. Han stillede nogle gode spørgsmål, og virkede rent faktisk som om han havde læst bøgerne.

SONY DSC Jeg elsker nordisk mytologi, så det var et helt vildt spændende interview! Det var fedt at høre om Sidsel’s grund for at skrive historierne, hvordan hun skriver og lidt mere generelt om den nordiske mytologi, i hvert fald i forhold til hendes bøger.

Til sidst læste Sidsel en lille passage op fra den nye bog Runemagikeren.

SONY DSC Efter interviewet opdagede jeg at Haidi Wigger Klaris sad bag os. Vi fik os en rigtig lang snak, hvilket var virkelig hyggeligt! Hun er simpelthen bare så sød, og jeg glæder mig meget til at læse Dæmonherskerens Arving. Jeg har den første bog, men endnu ikke læst den desværre. Senere på dagen fik jeg bog nummer to, som hun var så sød at signerer (Der kommer et separat indlæg med de nye bøger, samt de bøger jeg medbragte for at få signeret)

SONY DSC

 

2 Comments on Bogforum 2015 #2

  1. Åha, søde søde Haidi og Sidsel! 🙂
    Det var et rigtig spændende interview og jeg var også helt tosset med at høre lidt om baggrunden for bøgerne!
    Intervieweren var også bare vildt frisk – han virkede helt fangirl agtig under interviewet – eller som en der i hvert fald havde fået lykkekaffe i et drop eller noget. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.