Jeg er så småt endelig ved at komme på plads i min nye lejlighed – det er derfor der har været så stille på bloggen, men nu er jeg endelig tilbage.

I weekenden var der, som de fleste nok ved, bogforum. Jeg tog afsted med Katja og glædede mig til et par dage omgivet af bøger. Det er tredje år jeg er til bogforum, og jeg elsker det! Jeg glæder mig allerede til næste år – der håber jeg dog at programmet bliver en anelse mere spændende end i år. Der vil komme en del indlæg om bogforum, for at hvert indlæg ikke skal blive alt for lange 🙂

Fredag startede vi med at gå lidt rundt og få et overblik, besøge Alvilda’s stand blandt andet, vi så et interview om selvudgivelse. Jeg skriver ikke selv, og har ingen planer om det, men jeg var med som støtte til Katja og så tænker jeg at jeg kan bruge det til en eksamensopgave.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Derudover stødte vi på Haidi Wigger Klaris, som jeg fik en lang sludder med og det var virkelig hyggeligt! Hun er simpelthen så sød. Senere på dagen fik jeg også fat i bog nummer to i Dæmonherskerens Arving, hvor jeg fik en lille krusedulle. (Jeg har stadig ikke læst den første, men det skal jeg snart!)

SONY DSCVi mødte hende i forlængelse af et interview med Sidsel Katrine Slej, som jeg skriver lidt om senere.

2 Comments on Bogforum 2015 #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.