Jeg har fået et par spørgsmål under spørgerunden angående bøger, som jeg synes jeg ville samle i et indlæg.

SONY DSC

Jeg har altid i en eller anden forstand haft en kærlighed til bøger. Ikke i samme forstand som i dag.
Da jeg var helt helt lille fik jeg læst mange bøger op af min mor, som jo nok har hjulpet lidt på det 🙂 Den første bog jeg selv læste, som jeg kan huske er Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren. Jeg kan ikke huske selve bogen så meget, udover at jeg virkelig elskede den og var helt bidt af den. Jeg har sidenhen mistet den, og har fået købt den igen for ikke så lang tid siden, så jeg skal have genlæst den snart 🙂
Derudover kan jeg huske, at jeg læste Hestehviskeren. Eller prøvede er nok det rette ord. Jeg fik aldrig nogensinde færdiggjort den. Jeg synes simpelthen den var kedelig, så jeg droppede det, og læste ikke i lang tid.
I mine sene teenageår, begyndte jeg at gå rigtig meget på biblioteket, og låne en hel masse forskellige bøger. Det var nok der det startede sådan for alvor.

Min yndlingsbog? Det er verdens ondeste spørgsmål. Helt seriøst. Jeg kan virkelig ikke vælge. For det kommer så meget an på genren og mit humør. Men nogle af mine favoritter er: Blood of Eden, Night huntress, Iron Fey, Morganville Vampires, Fever og The Hunger Games. Men ja der er mange andre også.

SONY DSC

Jeg foretrækker at købe mine bøger hvor jeg kan få dem billigst, haha 🙂 Bestiller jeg flere af gangen er det oftest Amazon. Ellers er jeg glad for Bookdepository også, dog ikke deres leveringstid! Det er til at få grå hår af. Når det drejer sig om danske bøger, er der ikke noget bestemt sted, jeg ser hvor jeg kan få det billigst, om det er et sted på nettet eller i en boghandel.
Men mit favorit sted er og bliver Amazon. De er rigtige hurtige og så har de simpelthen sådan en fin service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.