Disse spørgsmål er lånt fra Rikke 🙂

Hvad læser du lige nu? 
Mark Frost: Paladin Profetien. Den er rigtig spændende!
Hvor mange bøger læser du af gangen? 
Jeg læser altid kun én bog ad gangen. Medmindre jeg læser noget af mit frivillige faglitteratur. Men jeg kan ikke koncentrerer mig om flere romaner på én gang.
Hvor læser du?
Over alt. I sengen (jeg har ingen sofa, kun en seng) Både hvor jeg sidder og ligger. Jeg læser også rigtig meget i toget og i bussen, da jeg har meget transport tid. Jeg læser også når jeg er fremme ved steder, i pauserne i skole, hos min mor. Ja næsten over alt.
Hvornår læser du?
Hele tiden hvis jeg kan slippe af sted med det. Jeg duer dog ikke til at læse hvis jeg er rigtig træt, men ellers læser jeg hele tiden 🙂
Hører du musik, imens du læser?
Nogen gange. Det kommer lidt an på, hvilken bog jeg læser, og hvilket humør jeg er i. Er jeg lidt træt, hører jeg ikke musik, eller hvis det er en lidt tung bog.
Spiser du, imens du læser?
Nej. Jeg kan ikke finde ud af at spise og læse på samme tid. Jo måske lige hvis det er en let snack af en eller andet art.
Læser du kapitler færdige, eller stopper du hvor som helst?
Jeg prøver. Men det kommer helt an på hvor lange kapitlerne er. Er de korte, læser jeg dem altid færdig. Og det kommer selvfølgelig også an på, om jeg læser i toget. Jeg kan jo ikke bare blive siddende, hvis jeg skal læse kapitlet færdigt, hvis jeg nu skal af på den station 🙂
Hvor hurtigt læser du?
Jeg tror jeg læser okay hurtigt. Måske en smule over gennemsnittet, hvis jeg vil. Men det kommer helt an på bogen og mit humør. Nogen gange læser jeg også utrolig langsomt.
Hvilken bog udsætter du hele tiden?
Under Kuplen af Stephen King. Ej, men den er jo på 1200 sider!
Hvilken genre læser du mest?
Fantasy, YA og dystopi. Jeg er også begyndt at bevæge mig lidt uden for min komfortzone, men jeg holder mig til mine kendte elskede genre 🙂
Hvilken genre ville du gerne læse mere af?
Fantasy, haha 🙂 Jeg har endnu ikke læst noget chick-lit, så det vil jeg gerne udforske lidt
Hvilken kommende bogudgivelse glæder du dig mest til?
Daylighters (Morganville Vampires #15) af Rachel Caine som udkommer til efteråret. The Forever Song af Julie Kagawa som udkommer i 2014
Hvor køber du bøger?
Amazon og Bookdepository (Selvom sidst-nævnte giver mig grå hår) og i boghandlen.
Hvilket format køber du bøger i?
Både hardcover og paperback. Køber altid den billigste udgave, for så er der råd til flere bøger 😀
Har du en e-bogslæser?
Nej, men jeg vil gerne have en.
Hvordan er dine bogreoler organiseret?
Jeg har en stor bogreol i stuen, hvor alle mine yndlingsbøger står. De er sorteret efter favoritter på hylder, og så efter højden. Den anden bogreol der er lidt mindre er lidt mere kaotisk. Den står ude i gange, og er bare proppet så alle bøgerne kan være der.
Hvordan behandler du dine bøger?
Godt! Altså jeg gider dog ikke sidde og passe på med paperbacks, så de ikke bliver bøjet i ryggen. Jeg har ikke noget imod, at man kan se at bøgerne er læst. Dog mishandler jeg dem ikke.
Æselører eller bogmærke?
Bogmærke! Selvom jeg ikke har noget i mod, at man kan se bogen er brugt, så hader jeg æselører. Spørg mig ikke hvorfor, men det gør jeg.
Hvilken fiktiv karakter identificerer du dig mest med?

Hvilket fiktivt univers vil du helst befinde dig i?
Harry Potters univers kan jeg godt lide, så der ville jeg ikke have noget imod at befinde mig. Eller i Night Huntress verdenen 🙂
Hvad er din yndlingsbog?
Man kan jo ikke vælge? Men for at nævne nogle (Serier) Blood of Eden af Julie Kagawa, Morganville Vampires af Rachel Caine, The Hunger Games af Suzanne Collins, Harry Potter af J.K. Rowling, Night Huntress af Jeaniene Frost, Fever af Karen Marie Moning
Hvad er dit yndlingscitat?
Jeg kan ikke nævne et specifikt citat, da jeg oftest glemmer dem, og jeg skriver dem ikke ned.
Hvad er din yndlings bogfilmatisering?
Jeg kunne godt lide filmatiseringen af The Hunger Games. Harry Potter var også god (Kan kun udtale mig om de første 3 film dog, da jeg kun har læst de 3 første bøger)
Hvilken bog elsker du – som alle andre hader? 
Hmm, det ved jeg faktisk ikke. En som alle andre hader? Der må jeg melde pas – jeg ved det ikke.
Hvilken bog elsker alle – som du hader?
Den er også svær! Jeg hader i hvert fald Fallen af Lauren Kate. Men den ved jeg der også er andre der ikke kan lide, men mange elsker den.
Hvilken bog har (for nylig) efterladt dig søvnløs?
The Eternity Cure af Julie Kagawa! Ond forfatter…
Halfway to the grave af Jeaniene Frost, er nok den der kommer tættest på at efterlade mig søvnløs. Jeg synes simpelthen den var så spændende, at jeg bare måtte læse, og blev ved med at tænke over den bagefter.
Hvilken bog har (for nylig) skuffet dig?
Divergent. Oprøreren. Altså nummer to. Ikke at den som sådan var dårlig, men jeg blev en smule skuffet over den, synes ikke den levede helt op til den første. At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker. Den skuffede mig også en smule.
Hvilke bøger har efterladt et særligt indtryk på dig?
Darkfever af Karen Marie Moning, Blood of Eden (serie) af Julie Kagawa. Men der er mange bøger der på hver deres måde efterlader et indtryk på mig. 🙂 Både de gode og de dårlige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.