Åh gud hvor har jeg altså mange bøger der skal læses! Jeg magter det ikke! Jeg drukner. Hehe.
Jeg har jo slet ikke tid, til at læse så meget som jeg vil.

Hvorfor kunne det ikke være spændende bøger jeg skulle læse i skolen? I stedet for komplekse kedelige bøger på hardcore akademisk engelsk med virkelig virkelig, og jeg mener virkelig klamme billeder.

6 Comments on Bøger bøger bøger

  1. Ja! og det er her er “kun” bøger som jeg selv vil læse, der er et par stykker mere der udkommer men som jeg ikke har taget med..

    Jeg har ikke været i Island før. Så det bliver spændende, hvis jeg kommer på højskolen og at vi skal afsted.

    Det kunne jeg godt forstille mig. det er nok også der for jeg ikke er kommet igang med det endnu. også er mit efternavn også Samuelsen så det er nok flere der hedder det ..

    Jeg kan godt se hvad ud mener :b de brude gøre skolebøgerne mere spændende ..

  2. Skolebøger er tit vildt kedelige. Heldigvis for min uddannelse, er bøgerne faktisk ok spændende – til første ophold skulle vi læse giganternes fald af ken follett, en krimi som hedder blog og babettes gæstebud – jeg kunne klart komme på værre ting at læse. Til denne gang skal vi gennemgå to rejsebøger, såå, lidt mere kedeligt, men stadig; kunne klart finde værre. Hehe.

  3. Super 🙂 Jamen det er fordi jeg er træt af et navn, der er svært at huske. Og jeg elsker bøger og går op i min hund, så.. 😛

  4. Kender jeg alt for godt. Jeg har det med at købe nye bøger samtidig med jeg er i gang med en anden. Det er stressende;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.