Det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse at der var bogbloggertræf hos Katja i går, hvor Rebecca hjalp med at arrangerer det, og det gjorde de bare rigtig godt! Jeg hyggede mig gevaldigt, og nød at snakke med en masse nye mennesker.
Det var ret sjovt at møde mange af de mennesker, man har skrevet med over bloggen. Men det var da heller ikke uden nerver at jeg tog derhen. Og kom da godt frem, efter at have ringet til Katja maange gange for at spørge om vej. Hehe.

Fik blandt andet denne røde goodiebag hvor der lå diverse læseprøver, magasin, blyanter og meget meget andet, sidder stadig og kigger det hele igennem.

De to opskrifte hæfter lå i en anden pose, men smider dem med her. Specielt Det Irske Køkken er jeg glad for, og glæder mig til at prøve nogle af opskrifterne 🙂 Man det er med vilje at jeg i hvert fald fik lige det irske køkken? 😀 Elsker jo Irland. Hehe. Fik også Det Engelske Køkken med nogle lækre opskrifter. Fik dog 2 af dem, så gav den ene til Andra.

Så var der en anden goodiebag der var fyldt med dejlige bøger! 😀 Her kan I se min høst, jeg fik dog en enkelt mere, som jeg også gav til Andra, fordi det var en 2’er, og jeg har ikke 1’eren, og kommer nok heller ikke til at læse den.

Og så skal der jo en tak til alle forlagene, som har sendt alle de dejlige bøger.
Tak til Susanne fra Hr. Ferdinand for Tvunget til Tavshed, Kristine fra Punktum for Fyrmesterens Datter, Tine fra Lindhardt og Ringhof for Middag med muligheder, Trine fra Flachs for iBoy, Harald og forlaget Tellerup for Hereafter og Silhuet.

Tak til Ane fra Carlsen for Stjålet og Den sommer alting ændrede sig, Tina fra Peoples Press for Pigen med sne i håret, Knud fra Buster for Monster High, Anne-Lise fra Mrs. Robinson for Ren vodka.

Der er mange bøger, jeg aldrig nogen sinde ville have kommet i nærheden af, men jeg glæder mig faktisk til at læse dem, og få prøvet noget nyt. Jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte snart. Hehe.
Og ikke mindst tak til alle de andre tøser der også kom i går, det var super hyggeligt 🙂


4 Comments on Bogbloggertræf

  1. Sikke en masse ting, du også fik. 😀 Og fedt! Har alle sæsonerne herhjemme som jeg troligt så for år tilbage. Nu laver de jo desværre bare ikke flere. 🙁

  2. De har mistet rettighederne fra NBC. 🙁 Så den slutter faktisk ikke rigtig her, fordi de troede, de skulle lave flere sæsoner. :/

  3. Jeg bliver så glad, når folk siger, at de har hygget sig 😀 Det var i hvert fald også den opfattelse, jeg fik! 🙂

    Undskyld!!!!! Jeg skal nok huske at give dig én ekstra næste gang. x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.