Det kommer nok ikke bag på nogen at der var bogbloggertræf i lørdags? For det var der, og det var virkelig virkelig godt! Jeg har ikke fået taget nogle billeder af selve træffet, jo men det var med Katja’s kamera. Hehe. Jeg gad ikke slæbe mit eget med, og ville ikke bruge min telefon, for ville gerne have lidt strøm til hjemturen hehe, så I må gå på jagt hos nogle af de andre deltagere for at få billeder.

Men i hvert fald, jeg mødte ind klokken 10.00 og hjalp sammen med Xenia og Mathilde, Katja med et gøre det hele klar. Hjalp med at ordne balloner, skære grøntsager (Og jeg skar kun grøntsagerne, ikke mine fingre. Store sager! Haha) og så videre. Klokken 12.00 begyndte alle så så småt at komme.

Vi startede dagen ud med den lækreste frokost ever! Der var diverse grøntsager, burgerboller, brød, pulled pork (Jeg ELSKER pulled pork!!!) og så meget andet godt. Jeg syntes det smagte himmelsk!

Efter den lækre, lækre, lækre frokost var der bog-jeopardy. I hørte rigtig. Jeopardy med bøger! Der var adskillige sjove kategorier, og vi var alle blevet delt ind i hold fra 1-4. Jeg kom på hold 3 og vi fik en flot 3 plads 😛 Men det var simpelthen så sjovt, der blev grinet og hygget, så jeg går også ud fra at de andre deltagere syntes det var sjovt.
Under 2. runde blev der så sat kagebord frem, og jeg siger jer, det var nogle lækre kager! Mums, mums og mums.

Efter den sjove leg, og en pause kom der et par folk fra People’s Press og snakkede om et nyt projekt. Det var faktisk rigtig interessant, både at høre fra dem, og høre alle de forskellige meninger!

Der var også en lille præmie til bog-jeopardy! Vi fik alle en præmie, og der var lidt forskelligt, an på hvad man vandt.

SONY DSC SONY DSCI min præmie pose lå der Maximum Ride af James Patterson som er sponsoreret af Carlsen. Jeg glæder mig faktisk ret meget til at læse den! Anede ikke den eksisterede, hehe.
Gyldendal havde sponsoreret Dinosaurens Fjer af Sidsel-Jo Gazan. Det er krimi, jeg er ikke god til krimi, men den skal helt klart have en chance. På et tidspunkt. Ydermere havde de også smidt nogle høretelefoner i puljen! Super super fedt. Er jo afhængig af min iPod og musik!Søde Alvilda havde blandt andet sponsoreret Divergent: Oprøreren af Veronica Roth. Jeg ejer den dog allerede og har læst den! Den var god.

Nemlig.com havde doneret 100 kr i form af et gavekort. Jeg glæder mig meget til at undersøge det nærmere. De havde også doneret 500 kr til selve festen. Rigtig flot!
Naturesource havde doneret the til alle goodiebags. Jeg glæder mig til at prøve dem, for de dufter så godt!
Og så havde Fabel-a doneret balloner og konfetti!

Det har været en hel fantastisk dag og aften! Og jeg tager virkelig hatten af for Katja, at hun har formået at arrangerer det hele så godt!

5 Comments on Bogbloggertræf 2013

  1. Tak for en rigtig fed dag, jeg nød virkelig at være sammen med jer alle, jeg snupper lige et link med tilbage til min blogroll 🙂

  2. Hej søde, så er min side på benene igen 😀
    Jeg ved ikke, hvor meget du er inde i koder, men har et enkelt problem med mit nye layout. Hvis man holder musen over enten “skrivetips” eller “mine historier” i min menu, kommer der sådan en drop-down menu. Har du nogen idé om, hvordan man kan fjerne den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.