I lørdags var jeg til bogblogger event i forbindelsen med Katja Bergers nyeste bog: Sjælehenteren. Det var en dag jeg virkelig havde glædet mig til og den levede fuldstændig op til forventningerne. Det hele startede klokken tolv, hvor vi blev taget godt imod, fik lækre velkomstdrinks og fik snakket en masse.

Vi fik lækker mad i form af tapas! Man, det smagte godt. Derudover var hele indretningen simpelthen så gennemført. Temaet var amerikansk, samt der var små drys af sorte fjer, hvilket jo passer godt sammen med bogen!

Efter maden holdt Katja et lille foredrag, hvor hun fortalte om tankerne bag Sjælehenteren, udgivelsesprocessen samt fremtidige planer, og der er nogle spændende planer der, kan jeg godt fortælle! Hun læste nogle passagers op fra bogen som fik hele flokken til at grine.

Og så viste hun processen bag coveret. Jeg er fuldstændig betaget af coveret, men det har godt nok været under nogle drastiske forandringer! Se bare her:

Det er noget af en udvikling, ikk’?

Undervejs fik vi lækre kager, og jeg er glad for at Katja tænkte på mig, så der ikke var nødder i. De smagte godt, kan jeg godt fortælle jer!

Sidst men ikke mindst fik vi en fantastisk goodiebag, som indeholdt bogen samt nogle andre små sjove ting. Jeg fik selvfølgelig bogen signeret, og jeg er allerede i fuld gang med at læse den.

5 Comments on Bogblogger event: Sjælehenteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.