I min spørgerunde var der en der spurgte: Hvilken andre bloggere ser du op til?

Ikke-navngivet-1 kopi

Hmm, jeg ser egentlig ikke op til andre bloggere som sådan. Altså der er massere af rigtige gode blogge derude, og mange jeg nyder at følge og nogle som jeg følger dagligt, og ville ærgrer mig over, hvis de lukkede. Men jeg ser ikke op til dem.

Der er ikke særlig mange mennesker jeg som sådan ser op til, udover min familie selvfølgelig.
Hvis jeg skal nævne nogle jeg ser op til, er det et fåtal af musikere og skuespillere. Nogle af dem der gør et rigtigt stort indtryk på mig.

Mairéad Ní Mhaonaigh ser jeg også op til. Jeg måtte lige google hendes navn, for at få det stavet rigtigt hehe. Hun er fiddler (violinist) og forsanger i bandet Altan, der spiller irsk folkemusik. Jeg har mødt hende en enkelt gang, og snakket med hende. Hun virker simpelthen så sød, og så synger hun fantastisk og spiller ligeså godt.

Itzhak Perlman er nok en af dem jeg ser mest op til, i hvert fald inden for klassisk musik. Manden er simpelthen ekstremt dygtig til at spille violin, og jeg kan sagtens bruge flere timer på bare at sidde og se videoer med ham.

Så jeg må indrømme, at der er ingen bloggere der har gjort et stort nok indtryk på mig, til at jeg ser op til dem. Men tag endelig ikke fejl af mine ord, jeg elsker at følge en masse dejlige og søde mennesker der sidder bag skærmen og skriver deres ord ned på en blog, ligesom mig 🙂

1 Comment on Bloggere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.