Tiden løb fra mig, men den 12 juli fyldte min lille blog 6 år. Kan I tro det? 6 år. Det er ret lang tid. Bloggen har budt mig på rigtig mange eventyr, eventyr som har betydet så meget for mig og givet mig så meget. Der har været tørkeperioder, når enten tiden, inspirationen eller lysten ikke var der. Men jeg er her endnu. Det skal da fejres, synes I ikke?

Jeg tænkte længe over, hvad præmien skulle være. Jeg var så heldig, at HarperCollins Nordic sagde ja til at sponsorere en bog til konkurrence. I har altså mulighed for at vinde Jernkongen af Julia Kagawa. En helt fantastisk fortælling om Meghan og en skjult fey verden. Jeg har lige genlæst bogen på dansk, anmeldelsen kommer snarest. Men jeg elskede den første gang jeg læste den, og også anden gang! Det er sådan en hyggelig fortælling.

Meghan Chase har en hemmelig skæbne. En skæbne, som hun aldrig havde forestillet sig. Lige siden hendes far forsvandt for øjnene af hende, for 10 år siden, har hun følt, at hun var lidt anderledes og forkert. Hun har ikke rigtig passet ind, hverken i skolen eller derhjemme. Da en mørk fremmed begynder at holde øje med hende, og hendes bedste ven pludselig bliver mærkeligt overbeskyttende, ved hun at noget er galt. Men hun kunne aldrig have gættet sig til sandheden – at hun er datter af en mystisk elverkonge, og at hun er en brik i et større magtspil. Intet har heller forberedt hende på,at hun vil stå ansigt til ansigt med sit livs kærlighed; en ung prins,som hellere vil se hende død, end at lade hende røre hans iskolde hjerte.Meghan Chase har et valg. Men hvor langt vil hun gå for at redde dem hun elsker og for at stoppe en ondskab, som intet magisk væsen nogensinde har vundet imod.

Den har så flot et cover, og historien er også rigtig god! Jeg kan varmt anbefale den. Kunne du tænke dig, at vinde den?

For at vinde skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller om den bog bedste bog du sidst har læst. Det er alt.

Du skal have en dansk adresse for at deltage. Konkurrencen slutter den 26 juli, og jeg trækker en vinder en af de efterfølgende dage. Held og lykke 🙂

18 Comments on Blogfødselsdag: Konkurrence

 1. Tillykke med blogfødselsdagen, og sikke en fantastisk konkurrence! Jeg har i flere år tænkt, at jeg skulle have læst den bog, så jeg krydser fingre ;-D

  Jeg blev færdig med ‘Mig før Dig’ af Jojo Moyes i nat, og det er helt sikkert den bedste bog jeg har læst inden for det sidste stykke tid. Den er simpelthen så godt skrevet, den er rørende og smuk, og jeg levede mig totalt ind i den.
  Hvis du ikke har læst den, er den virkelig anbefalelsesværdig 🙂

  Hav en rigtig god sommer!

 2. Hold da op, 6 år! Tillykke! Jeg vil vildt gerne læse den bog. Den sidste virkelig gode bog, jeg læste, var Ravnenes Hvisken 2, – jeg er så solgt på den serie. ?

 3. Glædelig blogfødselsdag! ❤️????❤️
  Jeg har læst mange gode bøger på det seneste, men den bedste er nok Lord of Shadows, 2’eren til Cassandra Clares Lady Midnight. ? Elsker simpelthen Shadowhunter serien så meget!

  Har hørt meget godt om Jernkongen og ville elske at vinde den! ?

 4. Tillykke med blogfødselsdagen. Den sidste bog jeg læste var “Døde piger lyver ikke” af Jay Asher. Den var utrolig god og jeg glæder mig til at se om serien er ligeså god 🙂

 5. Tillykke med bloggens 6 år 😀 Og fedt du stadig giver os læseinspiration 🙂
  Jeg har næsten lige afsluttet Det ender med os, og den var jo rigtig god faktisk, men det er heller ikke så længe siden jeg læste Døde piger lyver ikke, og den var helt fantastisk (kan se jeg har lidt den samme læsning kørende som andre her i kommentarene 😉

 6. Jeg læster Vinterpiger i dag af Laurie Anderson. Jeg syntes det var en virkelig interesant bog, der giver et rigtig godt indblik i psykisk sygdom og anoreksi. Den var enormt frustrerende for mig flere gange, fordi synsvinklen er fra en anorektisk pige og jeg syntes det var svært at leve mig helt ind i hendes personlighed, netop fordi hun er så syg. Men det er jo også det der gør den så god.

 7. Tillykke med de seks år! Det var da fantastisk lang tid ?

  Den bedste bog, jeg sidst har læst er The Butterfly Garden af Dot Hutchison. En fantastisk velskrevet og forfærdelig krimi, der virkelig ikke var til at slippe. Det er første bog i The Collector Trilogy, og toeren er netop udkommet i maj i år ? Den kan varmt anbefales(!) -selv om den ikke er for sarte sjæle ?

 8. Jeg er lige blevet færdig med Harry Potter og halvblodsprinsen. Jeg læste den højt for min datter (på dansk), men har læst den (og hele serien) flere gange før (på engelsk) – og der er noget helt specielt over at læse en god bog (eller serie højt for et barn (10 år) der hører den for første gang 🙂

 9. Tillykke! Den sidste bedste bog jeg læste var “Denne dag – et liv” af Jens Andersen. En super interessant biografi om Astrid Lindgren. Hun har stået for 9/10 dele af mine godnathistorier, og derfor synes jeg, det er ekstra interessant at læse om hende.

 10. Er ikke blevet til mange bøger det sidste års tid, men den sidste bog jeg har læst er Blodmåne, som er skrevet af Katrine Engberg. Tillykke med 6 år på bloggen

 11. tillykke med fødselsdagen
  den sidste bog jeg læste/lyttede til var g for genganger af Se Grafton
  jeg er nærmest besat af hendes kvindelige privatdetektiv sluger hver bog på max 2 dage pr stk
  skøn serie hvis man er til den genre

 12. Den bedste bog jeg sidst har læst er bogen FORHØR som handler om Nürnberg retssagen efter anden verdenskrig. Jeg interesserer mig meget for anden verdenskrig så den var et must at få hjem og læst og jeg er på ingen måde skuffet

 13. Tillykke med de 6 år og tak for din blog ? En af de seneste bøger, som virkelig faldt i min smag er Insanity af Susan Vaught.
  Et køb baseret på cover og bagsidetekst, som fangede min interesse i en enorm boghandel på Manhattan. Et fantastisk køb.

 14. Tillykke med blogfødselsdagen 🙂

  Hmmmm jeg er stadigvæk ret glad for Ringenes Herre serien og Harry Potter, men Mig før dig er også pisse god 🙂

 15. Tillykke med fødselsdagen. Den sidste bog jeg har læst er De uskyldige døde. Rigtig spændende og lidt uhyggelig er den. God sommer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.