Jeg blev sendt hjem fra arbejdet i dag. Vi mødte en time tidligere, fordi vi skulle have morgenmøde. Var lige et smut i banken for arbejdet bagefter, og fyldte så nogle brille etuier op, det tog virkelig hårdt på mine kræfter. Måtte sætte mig ud bagved og slappe af. Havde det heller ikke helt på toppen da jeg tog afsted, men jeg tænkte at jeg kan ikke blive liggende i sengen hele tiden.
Min chef kom ud til mig da jeg havde sat mig ud, og syntes at jeg skulle tage hjem igen, og få det bedre til i morgen. Har aldrig oplevet en chef, der har sendt en hjem, uden at man har sagt noget, eller i det mindste er kommet med små hentydninger.

Men har fået læst en masse, og set noget mere Legend of the Seeker. Irriterende, at jeg ikke har sæson 2. Og endnu mere irriterende at der ikke kommer flere sæsoner!

Min undulat er virkelig glad for noget af sit nye legetøj. Jeg kan bare høre klokker der ringer HELE tiden! Haha. Hun har altid haft et eller andet med klokker, ved ikke hvad det er. Men hun går fuldstændig amok. Det ser meget sjovt ud.

Det er de klokker i kan se på billederne her. Hun var i fuld sving med dem, indtil jeg tog mit kamera og ville tage billeder. Så sad hun lige så fint og legede engel.
Det er faktisk ikke nemt at tage billeder igennem tremmerne på et bur.

7 Comments on Blev sendt hjem

 1. Jeg håber at du får det berede! det er også første gang at jeg har hørt at en chef sender en hjem.. Dog har jeg hørt at der er en del der er syge pt.

  Hvor er hun smuk din undulat! jeg har selv haft to en grøn/gul og blå.
  men vi måtte detsvære af med dem fordi de hele tiden fik unger.

  • Har det ligesom i morges – desværre. Jeg hader det.

   Ja er hun ikke? Hun er så dejligt. Havde engang i blå/hvid – en han. Han var også dejlig. Han døde dog, og seks måneder senere fik jeg så Cara her.
   Det var ærgeligt.

   Har du slettet din blog?! :O

   • Nej :O jeg kom til at lave navnet om, måske er det det er der problemet :S
    men den skulle gerne være her http://laesehestendks.wordpress.com/ .. Hvor lange har du ikke kunne se min blog?

    Ja det er ikke fedt at være syg .
    ja vi (min lillesøster og jeg) var også glade for dem men mor og min papfar var trætte af dem .. var det af alder dom el?

 2. Det har jeg heller ikke hørt før. Men det er da herligt, at det endelig fungerer som det skal.

  Og god bedring. Det lyder til at være en rar chef.

 3. Det ser da ud til, at det lykkedes for dig. 😀 Hvad var problemet? 🙂

  Åh, jeg bliver faktisk misundelig lige nu. Jeg gad godt læse bøgerne for første gang, for jeg kan huske den dejlige besættelse jeg fik, dengang for mange år siden. 😀 Men bare gå til dem. 😀

  God bedring, forresten. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.