00025580_the-place-beyond-the-pines_plakat-dk_360Luke optræder i tivolier som vovehals på motorcykel. Han opdager, at han har en søn med en gammel flamme, Romina. For at forsørge drengen bliver Luke bankrøver, og derved krydser han veje med den unge betjent Avery, der også er nybagt far. Avery kæmper for at holde sin sti ren blandt korrupte kolleger. Femten år senere møder Averys utilpassede teenagesøn en anden knægt med faderkomplekser.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg forventede af denne film, men i hvert fald ikke det jeg fik. Det er lidt svært at skrive om den uden at spoile den. Men kan da afsløre, at det er som om der er tre små film i én, og det er en smule forvirrende. Det er ikke lige min type film, så jeg kommer nok ikke til at se den igen

00025573_the-host-vandrende-sjaele_plakat-dk_360‘Sjæle’ fra rummet flytter ind i menneskers kroppe og overtager deres tanker og erindringer. Men den unge kvinde Melanie, der er oprører i modstandsbevægelsen, er for stærk til, at sjælen Wanderer kan få fodfæste i hendes krop. Den fremmede ånd må deles om pladsen med Melanies egen sjæl, og det bliver et problem, da Melanie og Wanderer forelsker sig i to forskellige mænd

Jeg har ikke læst bogen, indrømmet. Jeg har prøvet, men opgav. Tror ikke rigtig den fangede mig, men det er lang tid siden. Men jeg ville gerne se filmen, fordi man er jo nysgerrig. Jeg blev skuffet. Jeg havde forventet mere. Den er desværre ikke lige min kop the, og nu skal jeg i hvert fald slet ikke prøve at læse bogen igen. Men er man fan af Meyer så tror jeg godt man vil kunne lide filmen. Jeg syntes i hvert fald sagtens, at man kunne se den var bygget over en bog skrevet af forfatteren bag Twilight.

1 Comment on Biografen part 3

  1. Så må den her bog være perfekt til dig 😛 Jeg tror jeg venter med at læse den til, at se hvad i andre synes om den, før jeg selv begynder at læse på den.

    Arh okay, så kan jeg bedre forstå det 🙂 Det er da altid noget at det bare er det, og at det ikke er fordi de ikke vil oversætte den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.