00025037_the-last-stand_teaser_360Betjent Ray Owens fik nok af livet som narkostrømer i Los Angeles. Nu hygger han sig som politimester i den fredelige grænseby Summerton Junction. Skæbnen vil, at en eftersøgt narkobaron har kurs mod netop denne flække i sin supertunede Corvette. FBI har sit hyr med at indhente ham, så en meget modvilllig Owens må forsøge at pågribe kartelbossen, inden han slipper over grænsen til Mexico.

Alle har vel på et eller andet tidspunkt set en film med Arnold Schwarzenegger? Hvis ikke er det i hvert fald på tide. Nej han er ikke min yndlings skuespiller. Om han er en god skuespiller kan diskuteres. Denne film er fyldt med action, biler og brag af den anden verden. Den er virkelig god underholdning synes jeg. Jeg grinte i hvert fald flere gange da jeg var inde og se den. Jeg så den i forbindelse med #kinotur gennem deres twitter. Jeg ville nok ikke have set den, hvis det ikke havde været for det. Men hvis du vil have god gammeldags Arnold underholdning, så skal du helt sikkert se denne film. Og så kan jeg ikke lade være med at grine af hans accent, den er så sjov 🙂

00025292_warm-bodies_plakat-dk_360En zombievirus har gjort næsten hele klodens befolkning til kannibaler, og de få ikke-smittede har forskanset sig bag en høj mur. En dag sker det utænkelige, at en zombie, R, udvikler følelser for teenageren Julie. R redder Julie fra at blive ædt og tager hende med til sit gemmested, en forladt Boeing 747. Men de andre zombier får færten af Julie, hvis far tilmed er menneskenes mest indædte zombiedræber.

Endnu en film hvor jeg ikke havde set traileren inden. Men jeg elsker zombier. Og bagside teksten lyder jo super spændende.
Jeg blev slet ikke skuffet. Jeg har ikke læst bogen, og forventede ikke det helt store. Jeg blev ikke skuffet. Jeg synes den er rigtig sød og sjov. Jeg elsker virkelig R, han er så sjov, og skuespilleren spiller rollen super godt. (Jeg kan ikke lige huske hvad han hedder). Hvis man vil se en sød og sjov film, og være godt underholdt, går man ikke galt i byen med Warm Bodies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.