Jeg elsker film, det skal ikke komme bag på nogen. Og jeg elsker at komme i biografen, og jeg forsøger at komme så tit som muligt, men det er ikke altid muligt med pengene.
Her er nogle kommende film jeg meget gerne ville se. Nogen der har lyst til at sponsorerer et par billetter? 😉

hobbitdkposter insidious_chapter_two_promo frostplakat02 enders_game_plakat godzillaplakat filmprofil istidensgiganter_plakat non-stopposter noah-plakat maleficent_plakat kinoplakat_43 kinoplakat_19 robocop_plakat seventhsonplakat tad_stones_plakat vampireposter winters-tale-poster-600x888 devils_due_plakat captainamericaplakat_0 bogtyven_plakat147ronin-poster

7 Comments on Biograf film #1

  1. Ja ikke? Hvem ville ikke glæde sig til at se Aerosmith? 😛
    Minions er og bliver det bedste, der findes. Ville ønske jeg havde nogle selv! lol

  2. Ij der er også mange af de film jeg gerne vil se! Jeg er ret spændt på at se, hvordan Divergent bliver 🙂 Bogtyven, Captain America 2, frost og Maleficent glæder jeg mig og også til, men der er mange af dem du viser, som jeg slet ikke kender noget til.

    Hvad for en film glæder du dig mest til?

  3. Jeg vil i hvert fald gerne med ind og se Hobitten del 2, Frost og Divergent. Da jeg så trailerne i Bangkok, var jeg bare solgt. Mange gode film på listen! 🙂

    (Lige nu har jeg en giveaway med koncertbilletter til Louise Dubiel – kig endelig forbi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.