Som nævnt i et tidligere indlæg var jeg til koncert med Backstreet Boys i lørdags, noget jeg har glædet mig til i meget lang tid. Jeg var derinde med to veninder og deres brors kæreste. Vi startede ud hjemme hos min ene veninde med BSB på anlægget og god mad og hygge.

asset.dr.dkBillede

Jeg vil ikke kalde mig selv en BSB fan længere. Jeg lytter ikke rigtig til popmusik længere, det ved de fleste vel godt. Det er irsk folkemusik nu, og det kan BSB vidst ikke kaldes 😉 Men jeg elsker stadig deres musik og kan godt lytte til dem engang i mellem.

Jeg synes det var en rigtig fed koncert! Det spillede rigtig mange af deres gamle klassikere, inkl. Show me the meaning of being lonely, som er en af mine favoritter! Og jeg kan love jer for at der blev skrålet med, min stemme var lidt brugt bagefter! Og jeg er så glad for at Kevin er tilbage, han er min favorit! Altid.

Det eneste minus er, at der var ret mange pauser og lang ventetid inden de kom på, samt at lyden var ret dårlig. Men det var jo også Forum. Men helt ærligt, Forum må sq til at tage sig sammen når det kommer til lyden. Men hvad fanden, det var stadig rigtig fedt! Vi stod dog ret langt tilbage, men vi kunne godt se lidt alligevel.

 

1 Comment on Backstreet Boys koncert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.