Nu er min næsten 3 måneder lange sommerferier slut. 3 måneder? Tænk der er gået så lang tid siden jeg afsluttede 2 semester. Det føles ikke som så lang tid, men måske det har noget at gøre med at jeg tilbragte lidt over en måned i mit dejlige Irland?

Jeg glæder mig nu til at komme tilbage til studiet, for jeg elsker det stadig, og jeg var begyndt at blive en smule rastløs ved bare at gå hjemme og lave ingenting. Specielt glæder jeg mig til mit ene valgfag American horror stories. Nu håber jeg bare ikke at vi får en lærer der slagter faget. Derudover skal jeg have Victorian crime fiction, Amerikansk historie, Amerikansk litteratur før 1922, Britisk litteratur 1776-1922 og grammatisk diagnostik. Jeg skal have hele 4 litteratur fag ud af 6 fag. Det bliver meget læsning! Jeg har dog allerede læst nogle af bøgerne til American horror stories, så jeg kan være lidt foran.

SONY DSC

Disse to har jeg for eksempel allerede læst, og ja, de er begge til American horror stories, Jeg er altså virkelig spændt på det fag! 😀

Det eneste store minus ved det semester er mine timer. Altså specielt torsdag-fredag. Torsdag skal jeg have timer fra 14-16, jeg er altså hjemme omkring 18.30. Fredag skal jeg møde kl. 8 og skal af sted 5.45. Det her bliver jeg aldrig fan af. Suk. Et af de store minusser ved at pendle. Men jeg overlever jo nok.

Havde jeg haft pengene og ikke var i fuld gang med mit drømmestudie, kunne jeg godt tænke mig at komme på en sprogrejse, f.eks. en ef sprogrejse til Irland helst, eller et andet engelsk talende land. Jeg har længe overvejet en ef sprogrejse men det er aldrig rigtig blevet til noget, for det koster alligevel lidt, hvis man skal være væk mere en uges tid

Oprindeligt starter semester i dag, men jeg har fri hver mandag, så jeg starter først i morgen 😀

3 Comments on Back to school

  1. Lækkert at komme i gang igen 🙂 Jeg har ligger ikke så meger mærke til ferie. Kun når personalet har ferie ved kumunen.

    Har du ikke fået nogle venner på studiet? Kunne jo værre der var en du kunne over natte ved nogle gange.

    • Jo jeg har venner på studiet, men vil ikke sove hjemme hos andre så oftes, og det er jo trods alt hver torsdag-fredag jeg har det “problem”. Desuden kan jeg bedst lide at sove hjemme hos mig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.