d0408b48732311e2bbd822000a9f15da_7Her har været en smule dødt. Faktisk har jeg været inaktiv siden indlægget om min tatovering blev udgivet i fredags. Jeg har fået min tatovering, og jeg er super glad for den. Den er i gang med at heale, og når den engang er helt fint, poster jeg et billede af den. Indtil da må i undvære 😉

Lørdag var jeg i biografen med min mor, hvor jeg fik brugt to fri billetter. Vi så Witch Hunters. En rigtig fed film, jeg blev i hvert fald positivt overrasket. Det er helt klart en film jeg skal eje på dvd når den tid kommer. Der kommer en anmeldelse senere regner jeg med. Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg lige vundet et par fribilletter mere 🙂 Så er det med at finde ud af, hvilken film de skal bruges på.

Søndag aften tog jeg hjem til min mor, fordi der simpelthen var for koldt i min lejlighed. Når mine fingre er så kolde, at jeg næsten ikke kan vende sider i en bog, så er den slem synes jeg. Så jeg tog hjem til hende, for at få varmen, og sov der selvfølgelig. Det er det dejlige ved at have vinterferie. Skulle ikke tidligt op mandag 🙂

Ellers har jeg faktisk ikke lavet det store, udover at se tv og læse læse læse.

Lige nu sidder jeg hjemme hos søde Katja, og vi skal have hjemmelavede boller senere (Det er hende der bager 😉 ) Og jeg glæder mig.

1 Comment on Back from the dead

  1. Det er da træls at der bliver så koldt hos dig, er det ikke noget du kan gøre noget ved?

    Jeg glæder mig til at se din tattoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.