Jeg sprang let og elegant over juli måneds wrap-up. Jeg fik kun ca. læst 2 bøger og begge var på min kindle, så tænkte at det var et kedeligt indlæg 🙂

SONY DSC I august har jeg fået læst 9 bøger, hvilket er meget bedre 😉 5 fysiske bøger og 4 på min kindle. Den dårligste bog har nok været The haunting of hill house, som jeg læste på kindle. Jeg skulle læse den i forbindelse med mit studie, og det skuffede godt nok, desværre. Jeg har læst ret mange gode bøger i denne måned, men den (de) bedste har været Opal, Origin og Opposition af Jennifer L. Armentrout. Jeg læste dem på min kindle, og de var simpelthen bare så gode. Jeg slugte dem råt.

Carrie og the Maze Runner har jeg begge købt gennem Saxo. Det er ikke så tit jeg handler hos Saxo, men da jeg faldt over saxo rabat på engelske bøger kunne jeg ikke lade være. Jeg synes faktisk ofte at der er saxo rabat eller gratis fragt, og det kan vi godt lide 🙂

The Walking Dead er min første graphic novel, og der kommer en anmeldelse af den på onsdag 🙂

SONY DSC

2 Comments on August wrap-up

  1. Jeg fik læst to planlagte bøger, fra min august bunke. Dark Days og Of Poseidon. Derudover kom en lille skvat af uplanlagte bøger, som overtog pladsen fra de planlagte. Heldigvis var et par af dem ret fantastiske.

    Får nok ikke læst så meget i september, da min moster kommer hjem på besøg og der stadig er praktik og nu en praktikrapport også. Jeg drømmer dog om at få læst “The Maze Runner” samt “Immortal City” serien som fysiske bøger. Og så er jeg startet ud med “The Iron Trial” på Kindle og vil gerne læse “The 100” også.

    • Jeg laver slet ikke TBR. Tror det vil dræbe min læselyst fuldstændig 😛 Jeg planlægger kun et par bøger frem, nogen gange kun 1 🙂 Men du har da også fået læst en del 🙂

      Sådan er det, at man ikke altid får læst så meget. Du har heldigvis en god undskyldning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.