Så er august allerede forbi, efteråret er startet og et nyt semester lurer lige om hjørnet. Jeg kan godt lide efterår. Vi har ikke haft den vilde sommer, men jeg elsker efterårets farver, halloween, hygge med tæpper, varm kakao og en god bog eller film.

Min august har været en blanding af arbejde og afslapning. Jeg har fået Gabriels Inferno 2 tilbage, og er i fuld gang med at rette den. Det er hårdt! Jeg har dog også taget en hel del fri, for det har jeg haft brug for hvis jeg ikke skulle brænde helt sammen. Sommerens eksamener var virkelig hårde, og jeg tror ikke efterårssemester bliver nemmere. Der er i hvert fald ikke et eneste fag jeg glæder mig til at have, så det skal bare overstås. Men derfor har jeg haft brug for at slappe af og bare læse lidt.

Jeg fik læst 6 bøger i august, hvilket jeg er godt tilfreds med! Jeg glemte selvfølgelig at tage et samlet billede af dem, og et par af bøgerne har jeg ikke længere, så I må nøjes med følgende 😉

Den bedste bog var nok Flosset af Cecilia Ahern. Virkelig god! Jeg var dog også begejstret for Daughter of the Burning City, Sværd af Glas og Rejsen til SELU. Der kommer en anmeldelse af de to sidste bøger inden længe. Jeg var ikke begejstret for Under af Helge Kastrup. Den var desværre ikke lige min kop te. Det var Ved daggry dør mørket af E.B. Heimdal heller ikke desværre, lidt for mange Lord of the Flies vibes.

Har du læst noget godt i august?

1 Comment on August wrap-up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.