August har været en god måned på bogfronten 🙂 Hele 16 bøger blev det til! (Ikke alle sammen er på billedet her)

Jeg modtog Klovn af Michael Kamp fra forlaget Tellerup. Jeg har kunne lide de fleste af Kamps bøger, og klovne er noget af det eneste der kan skræmme mig, så jeg er spændt på, om hvor skræmmende denne er.

Noget andet der kan skræmme mig er dukker. Dette er tredje bind i Nick Clausens Mareridt & Myrekryb, som jeg har fået af forlaget Facet. Jeg er ret spændt på denne samling af noveller.

Fra Gyldendal har jeg fået Rejsen til Selu som er tredje bind i Hvidt Støv af Line Kyed Knudsen. Virkelig god serie, og jeg har allerede læst denne bog. Den var god!

Jeg har fået denne smukke bog, Diali af Charlotte Fischer af forlaget Facet.

Endnu en zombie bog og endnu en Nick Clausen bog, nemlig Dødt Kød dag 1 fra forlaget Facet

Fra Tellerup har jeg fået Akkanas Gåde som er andet bind i Panteon Sagaen af Boris Hansen. Jeg har lige læst 1’eren, og den var god!

Fra forlaget Alhambra har jeg fået denne smukke bog! Urmageren i Filigree Street af Natasha Pulley

Ikke decideret bøger, men disse bogmærker lå i pakken med bøger fra forlaget Facet, og jeg elsker bogmærker! Og bogmærker som matcher bøger er endnu bedre.

PAX 7 og 8 har jeg fået fra forlaget Alvilda, og jeg glæder mig til at læse videre i denne hyggelige serie.

Forlaget Alvilda har også været så søde at sende Havets Magi som er 4 og sidste bind i Jennifer Donnellys Havfrue serie.

Derudover var jeg så heldig at vinde en J.K. Rowling pakke hos Saxo på instagram! I den var 3 “bag om” fantastiske skabninger og hvor de findes filmen samt en malebog, jeg har allerede malebogen samt den ene bog. De to andre glæder jeg mig til at bladre igennem. Men endnu mere spændende var denne fine sag! Harry Potter og hemmelighedernes kammer i den illustrerede udgave! Jeg har ville have disse bøger så længe, for de er bare så fine! Men de er også ret dyre, og jeg har ikke lige haft penge til dem. Jeg har stadig ikke den første i den illustrerede udgave, og den tredje kommer vidst her i efteråret. Så dem må jeg hellere spare sammen til eller ønske mig.

Har I fået noget spændende ind gennem døren i august?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.