Forfatter: Åsa Larsson | Original titel: Näcken | Serie: PAX #6 | Antal Sider: Nøkken
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda

Pax er simpelthen sådan en hyggelig serie. Ja jeg er lidt uden for målgruppen, men jeg er bedøvende ligeglad. Den er let at læse og super hyggelig. Alrik og Viggo er simpelthen så herlige. De er fulde af krudt, specielt Viggo. Jeg elsker dem og jeg elsker deres humor. Selvom vi er ved 6 bog nu, synes jeg ikke de bliver kedelige. Tværtimod. Handlingen bliver mere kompleks og spændende. Der var et nyt aspekt denne gang, et lille twist i historien som jeg ikke havde set komme, og det var super fedt. Jeg elsker illustrationerne, de er sådan en hyggelig tilføjelse til historien. Jeg kan virkelig godt lide den måde historien udvikler sig på. Jeg elsker at der kommer flere og flere personer til historien, selve mysteriet og at flere spørgsmål langsomt bliver besvaret. Jeg er virkelig spændt på hvordan historien vil udvikle sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.