Så nåede 2014 sin ende og i morgen begynder vi på 2015. Jeg synes det har været et fantastisk år! Jeg har oplevet rigtig mange gode ting, og det er bare skønt!

I februar fik jeg min elskede kindle! I starten var jeg modstander af den, men jeg overgav mig til sidst, og nu kan jeg ikke undvære den! I februar var jeg også til koncert med Altan, som er et af mine yndlingsband! Det var virkelig fedt.

Untitled-1 copyI marts var jeg til koncert med Backstreet Boys sammen med mine to bedste veninder. En ungdomsdrøm der blev til virkelighed. Elendig lyd, men fed koncert! Det var fedt endeligt at se dem igen. Derudover var jeg til bogbloggertræf som blev holdt af Katja og Mathilde. Temaet var Alice i Eventyrland og det var super hyggeligt!

Jeg deltog også i Dewey’s Read-a-thon som fandt sted i april. Jeg var vågen i alle 24 timer og det var virkelig hårdt! Jeg lagde mig også syg bagefter, om det skyldes jeg var vågen i alle de timer, tvivler jeg på. Jeg fik læst 729 sider og det udgjorde 3½ bog.

Hopper vi frem til juli, skete det største for hele året. Jeg tog til mit elskede Irland endnu engang! Jeg bliver aldrig træt af det land. Denne gang skulle jeg bo hos en familie i en måned, og jeg var så nervøs! Men det var simpelthen bare så fed en oplevelse! Derefter kom min mor til Dublin og vi tilbragte weekenden sammen. Jeg begynder stadig at smile når jeg tænker tilbage på den oplevelse. Et sandt eventyr!

irland SONY DSC

I november var jeg til bogforum sammen Katja, og det var et par virkelig hyggelige dage omgivet af bøger og forfattere 🙂

I 2014 har jeg også formået at afslutte min 1 års prøve (eksamenerne for de to første semestre), fundet vejleder og emne til min bachelor som jeg skal skrive til sommer, og det er et fedt emne siger jeg jer!

Jeg håber I har haft et godt år, og får en rigtig god nytårs aften 🙂

4 Comments on Året 2014

  1. Godt nytår. Hvor er jeg glad for at du kunne lide din Secret Santa-bog. Man vil jo altid gerne give noget der falder i modtagerens smag 🙂 Jeg glæder mig til at med læse med på din blog næste år 🙂

  2. Det lyder som et dejligt år. Dejligt at du er blevet glad for din kindle. Selvom jeg har haft min i 1½ år så er jeg ikke helt afhængig af den endnu, selvom jeg begynder at kunne se fordelene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.