SONY DSCJeg synes selv året 2013 har været ret godt. Selvfølgelig har der været nedture, men jeg vil vælge at fokuserer på alt det positive.

Et af mine toppunkter er helt klart da jeg blev optaget på Engelsk studiet. Jeg sad i spænding og ventede på svaret midnat den 30 juli, og det er virkelig længe siden at jeg har været så nervøs. Jeg kunne ikke sove før eller efter og jeg havde direkte mavepine. Men som de fleste nok har opdaget, så kom jeg ind, og det var så stor en lettelse. Og da jeg kom hjem fra min første introdag, lå mit eksamensbevis i postkassen fra Engelsk A, som jeg jo tog på en måned, og jeg havde fået 10 i skriftlig engelsk. I kan læse mere om begge dele her og her.

Mit andet højdepunkt for 2013 må være min rejse til Irland sammen med mine to veninder og alene den sidste del. Jeg har kun fået skrevet to indlæg om rejsen og det er to måneder siden nu, jeg burde skamme mig. I januar, når jeg har overstået mine to sidste eksamener, så får jeg skrevet resten af indlæggene, I skal ikke snydes 😉 I mellemtiden kan I lige få nogle små billeder fra rejsen.

Untitled-1 copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.