April har været en usædvanlig god læsemåned for mig, jeg har læst hele 16 bøger! Jeg tror det er en rekord. Jeg har læst 6 bøger på min kindle og 10 fysiske bøger. Read-a-thon i weekenden har også hjulpet på statistikken, der fik jeg læst 3½ bog

SONY DSC

Her er de 10 fysiske bøger jeg har læst!

Den dårligste har helt klart været Darkness of Shadows, og så har der været en del middelmådige eller under middel bøger.
Den bedste må være Mig før Dig, fantastisk bog. Jeg var dog også ret glad for Timeriders og Uden Minder. Faktisk har jeg læst rigtig mange gode bøger i denne måned, og det er bare skønt!

SONY DSC

Har I læst noget godt i denne måned?

4 Comments on April wrap-up

  1. Ret imponerende bogantal for denne måned! Og skønt at høre at der har været en del gode læseoplevelser i blandt. Det er jo altid skønt, når man har sådanne måneder 🙂

  2. Vi tager af sted 1-5 juni, så jeg satser på, at det ikke er heelt slemt med varmegraderne der 😉 Jeg glæder mig rigtig meget. Hvor boede du, da du var dernede?

  3. Vi har fundet billige billetter med Ryanair, og så har vi fundet et værelse/lille lejlighed igennem det, der hedder Wimdu.dk. På den måde kan vi gøre det for lige under 2000kr pr mand for 5 dage i Rom. Det er ikke dårligt. Vi skal bo tæt på Vertikanet og Peterskirken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.