April har været en ganske udmærket læsemåned. I starten var den dog rigtig sløv, jeg var ved at falde ned i en læsetørke, men til sidst lykkedes det mig at komme ovenpå igen. Jeg har læst 7 bøger. Kun 2 har været fortsættelse (4 hvis man tæller Gåsehud med)

SONY DSC

Robert Kirkman: Miles Behind Us
“Jeg var ikke helt så vild med denne som den første. Jeg har virkelig svært ved at skille tv-serien og disse graphic novels fra hinanden, og jeg synes forskellen mellem dem bliver større og større. Derudover var jeg ikke helt så vild med tegningerne i denne, jeg kan dog ikke helt sætte en finger på hvorfor. Min yndlingsdel er helt klart selve zombierne, men også hvordan personerne udvikler sig, hvilke valg de træffer som de måske ikke ville have gjort ellers. Hershel var meget anderledes end jeg havde forventet, igen nok fordi jeg sammenligner ham med tv-serien. I tv-serien kan jeg virkelig godt lide ham, men ikke så meget i denne bog. Han er alt for voldsom og aggresiv, og jeg forstår ikke helt alle hans valg.”
Læs hele anmeldelsen her.

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch
“Jeg glædede mig ret meget til at læse denne, for jeg kunne godt lide White Hot Kiss, og jeg købte da også denne før jeg havde læst den første, fordi jeg kunne få den signeret personligt til mig. Bogen var skam også god, men ikke så god som den første, og specielt starten og midten af bogen var lidt en kamp. Slutningen var noget helt andet dog!”
Læs hele anmeldelsen her.

Månedens bedste bog: The Selection af Kiera Cass
Månedens dårligste bog: Den Forheksede Maske af R.L. Stine (Der har som sådan ikke været nogen dårlige bøger denne måned dog)

I april har jeg tjent 4 points

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.