Jeg troede ikke jeg ville have særlig mange nye bøger denne måned, men det blev alligevel til et par stykker!

Jeg fik en pakke fra forlaget Alvilda med Nøkken (Pax #6) samt Mørke Vande. Jeg havde egentlig Mørke Vande i forvejen, men der var gået noget galt i trykken, og selve indholdet vendte helt forkert i forhold til coveret. Jeg fik mig et godt grin og blev tilbudt et nyt eksemplar som jeg sagde ja tak til.

Jeg fik Invasionen af Tearling fra People’s Press. Efterfølgeren til Dronningen af Tearling. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.

Nu får I et sneakpeek på Fairyloot for april måned. Der fik jeg nemlig bogen Given to the Sea.

På Bookdepository fandt jeg Fireborn. Den virker rigtig spændende og kostede mig kun omkring 40 kr. Det er dog et andet cover jeg har modtaget, end det de viste på hjemmeside, og jeg kan bedre lide det andet cover. Men det går nok. Ikke fordi dette er forfærdelig grimt.

Sidst men ikke mindst har jeg fået Flosset af Politikens Forlag. Jeg glæder mig enormt til at læse den. Den virker så god.

Har du læst nogen af disse bøger? Har du fået nogen gode bøger denne måned?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.