SONY DSC

Den Lille Prins blev sendt ud af Rikke, og det var så sjovt at få fornøjelsen af at læse den. Jeg har egentlig aldrig overvejet, om det var en bog jeg havde lyst til at læse. Men jeg kan virkelig godt lide de rejsende bøger, med alle noterne og det hele.

Selve historien var virkelig god, utrolig sød og overraskende. Det var slet ikke hvad jeg havde forventet, og jeg blev enormt overrasket, ikke mindst over budskabet. Skrivestilen er god, og den er virkelig nem at læse. Den er også fyldt med illustrationer, som også er utrolig fine, og passede rigtig godt ind i selve historien.

Jeg var dog også helt vild med alle de små beskeder og andre finurligheder som tidligere læsere havde prydet bogen med. Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt, og jeg nød selv at skrive mine egne små kommentarer og beskeder.

Jeg er virkelig glad for at have læst Den Lille Prins, for var han ikke kommet min vej, havde jeg nok ikke fået ham læst. Og selvom jeg virkelig nød historien, er det dog ikke en jeg kan give top stjerner, fordi jeg ikke blev fuldstændig opslugt.

(Dette er en lidt anderledes anmeldelse, mest fordi det er en anderledes type læsning end normalt. Jeg overvejer dog, om mine fremtidige anmeldelser skal ligne denne mere end de andre, og med et “hjemmelavet” billede)

Stjerner:

4 Comments on Antoine De Saint-Exupéry: Den Lille Prins

  1. Hvor er jeg glad for at bogen overraskede dig positivt <3 det er en af mine absolut yndlingsbøger 😀

    Tusind tak fordi du ville have den søde Prins forbi!

  2. Jeg bliver ved med at se den bog rundt omkring. En dag sværger jeg, at jeg må få den læst!
    Det lyder som et hyggeligt koncept med en rejsende bog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.