20690955Forfatter: Andrea Cremer & David Levithan
Original titel:
Invisibility
Serie:

Antal Sider:
336
Genre:
Paranormal / Romance
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Det handler den om:
Stephen er vant til at være usynlig. Bogstavelig talt. Han er født sådan. Uset af andre. Forbandet.

Elizabeth ville nogle gange ønske, at hun var usynlig. Så hun kunne slippe for at blive såret. Derfor bliver hun glad, da hendes familie skal flytte til New York. I storbyen er det nemt at forsvinde i mængden.

Stephen og Elizabeth møder hinanden – og til Stephens store forbløffelse kan hun se ham! Og til Elisabeths store forbløffelse vil hun gerne ses af ham! Men da de begynder at nærme sig hinanden, kommer en usynlig verden imellem dem. En verden af gammelt had, ulykkelige skæbner, fortryllelser og forbandelser.

Elisabeth og Stephen har ikke trådt mange skridt, før de må vælge, hvor meget længere de tør gå. Og deres valg vil blive skæbnesvangert. Det er et valg mellem kærlighed og mørke – og mellem liv og død …

En magisk romance mellem en dreng, som er ramt af en usynlighedsforbandelse, og pigen, som kan se ham, af New York Times-bestsellerforfatterne Andrea Cremer og David Levithan

Min mening:
Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet af denne bog. Jeg har aldrig læst noget af hverken Andrea Cremer eller David Levithan, men har da hørt om begge. Jeg kan så konkluderer at dette ikke var en bog for mig.

Lad mig starte med personerne. Egentlig kunne jeg godt lide Elizabeth og Stephen, men det fungerede ikke at skifte mellem dem fra kapitel til kapitel, for det var fortalt i jeg-fortæller og forfatterne har, efter min mening, ikke kunne skelne mellem de to, så jeg kunne aldrig rigtig finde ud af hvis synspunkt vi så tingene fra, og det trak tænder hos mig. Udover det kunne jeg godt lide personerne, selvom de måske var en smule flade, eller intetsigende, men jeg hadede dem da ikke.

Handlingen var jeg heller ikke så vild med, den fangede mig aldrig, og det eneste der faktisk holdt mig fanget i starten var at vi ikke vidste hvorfor Stephen var usynlig, men det blev så forklaret forholdsvis tidligt i bogen, hvilket var super ærgerligt, for det var det mest spændende ved bogen. Og den del hvor man fik forklaret hvorfor, fungerede slet slet slet ikke for mig desværre. Det var alt for langt ude, og passede slet ikke sammen med resten af historien, det er svært at forklare præcis hvorfor, men ja, for mig fungerede det ikke rigtig, desværre.

Alt i alt, en okay historie, jeg kunne godt lide skrivestilen, og det er med til at trække bogen lidt op, men derudover må jeg konkluderer at det slet ikke er en bog for mig desværre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.