18667026Forfatter: Amy Tintera
Original titel:
Rebel
Serie:
Reboot #2
Antal Sider:
352
Genre:
Dystopia
Forlag: Harper Teen
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Læs også: Reboot (#1)

Det handler den om:
After coming back from death as Reboots and being trained by HARC as soldiers, Wren and Callum have finally escaped north, where they hope to find a life of freedom. But when they arrive at the Reboot Reservation, it isn’t what they expected. Under the rule of a bloodthirsty leader, Micah, the Reboots are about to wage an all-out war on the humans. Although Wren’s instincts are telling her to set off into the wilderness on their own and leave the battle far behind, Callum is unwilling to let his human family be murdered. When Micah commits the ultimate betrayal, the choice is made for them. But Micah has also made a fatal mistake . . . he’s underestimated Wren and Callum.

The explosive finale to the Reboot duology is full of riveting action and steamy love scenes as Wren and Callum become rebels against their own kind.

Min mening:
Jeg var ret spændt på hvordan denne ville udvikle sig. Der sker rigtig meget i løbet af denne bog, og jeg var rigtig glad for den!

Efter Wren og Callum’s hektiske flugt i Reboot, følger vi parret efter at de er kommet hen til reboot reservatet. De nye reboots er virkelig anderledes og interessante. Jeg kunne specielt godt lide Micah, og det er hele historien igennem, selvom han absolut ikke er lutter gode nyheder. Men jeg synes han gav en god twist til historien og på nogle punkter kunne jeg godt følge ham. Derudover kunne jeg også rigtig godt lide Callum, han var simpelthen bare så herlig at følge. Wren er jeg lidt mere usikker på, på nogle punkter kunne jeg godt lide hende – hun ville egentlig bare være i fred sammen med Callum og leve resten af sit liv.  Alle andre derimod havde det med at forhøje hendes status og gøre hende til mere end hun var, og det blev en tand for meget i sidste ende.

Handlingen er også rigtig god, der sker meget og det er ikke et kedeligt øjeblik. Jeg blev dog ikke revet fuldstændig med af historien som jeg gjorde i den første. Jeg ved ikke helt hvorfor, men der var bare enkelte punkter hvor jeg ikke blev drevet til at læse videre. Men det gør ikke historien dårlig. Historien var stadig fast-paced og spændende og skrivestilen interessant og god!

Det var en fin afslutning på “serien” eller duologien som det mere er. Jeg ved ikke hvad der ville ske med historien hvis den havde været en trilogi, jeg tror godt det kunne have klaret det, hvis der havde været lidt mere vægt på baggrunden for hvad der skete. Selvom vi får at vide sådan nogenlunde hvad der sker, så mangler der en del detaljer jeg gerne ville have haft. Men udover det, var det to rigtig gode bøger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.