23265889

Forfatter: Amy Engel | Original titel: The Book of Ivy | Serie: The Book of Ivy #1 | Antal Sider: 400
Stjerner:

After a brutal nuclear war, the United States was left decimated. A small group of survivors eventually banded together, but only after more conflict over which family would govern the new nation. The Westfalls lost. Fifty years later, peace and control are maintained by marrying the daughters of the losing side to the sons of the winning group in a yearly ritual.

This year, it is my turn.

My name is Ivy Westfall, and my mission is simple: to kill the president’s son—my soon-to-be husband—and restore the Westfall family to power.

But Bishop Lattimer is either a very skilled actor or he’s not the cruel, heartless boy my family warned me to expect. He might even be the one person in this world who truly understands me. But there is no escape from my fate. I am the only one who can restore the Westfall legacy.

Because Bishop must die. And I must be the one to kill him…

Denne bog var jeg virkelig spændt på, men samtidig vidste jeg ikke rigtig hvad jeg kunne forvente, altså om jeg kunne lide. Det kunne jeg heldigvis godt! Det er en virkelig interessant bog.

Amy Engel skriver godt og medrivende. Der var et naturligt flow som fungerede ret godt. Handlingen var god og spændende, selvom der var et punk i midten, hvor tingene stod lidt stille. Jeg ville gerne have at der havde sket lidt mere, selvom det ikke blev kedeligt. Der bruges meget tid på opbygningen af forholdet mellem Ivy og Bishop, hvilket jeg virkelig godt kunne lide, fordi det er så vigtigt for selve historien. Der sker utrolig mange ting imellem dem, og der er en naturlig udvikling i deres forhold. Der var dog ingen overraskelser, altså jeg havde stort set gættet hele handlingen inden det skete, men det gør ikke noget, for der var så mange gode stunder, som jeg elskede at læse.

Jeg kunne godt lide Ivy og Bishop, de er begge personer jeg nemt kunne forholde mig til dem. De er helt klart noget af det der er det mest positive i bogen. Jeg elskede at følge deres udvikling, både individuelt og sammen. Der ligger en del politisk spil i handlingen, som ikke træder så forfærdeligt meget frem, men det håber jeg sker i den næste bog. Derudover savner jeg lidt mere baggrunds information om den kæmpe katastrofe. Der bliver hintet lidt til den, og den er ikke så vigtig for selve historien, men jeg var alligevel nysgerrig, og ville gerne vide mere. Måske kommer det i næste bog.

Det var en rigtig god bog, der var kun et par enkelte negative ting, og specielt slutningen er virkelig spændende og lægger op til den næste bog, som jeg snart skal have fingre i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.