30330Forfatter: Amelia Atwater-Rhodes
Original titel: Snakecharm
Serie: The Kiesha’ra #2
Antal Sider: 176
Genre: Fantasy
Forlag: Delacorte Books
Udgivet: 2004
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: Hawksong (#1)

Det handler den om:
Zane Cobriana, cobra shapeshifter, thanks the gods every day for Danica, his hawk pair bond, and the peace their union has brought to the avian and serpiente. Soon, Danica will have a child to carry on their royal line. But what should be a happy time is riddled with doubt.
Syfka, an ancient falcon, has arrived from Ahnmik claiming that one of her people is hidden in their midst. The falcons are more powerful than the avians and serpiente combined, and Syfka shows nothing but contempt for Zane and Danica’s alliance. To Zane’s horror, his own people seem just as appalled as Syfka is by the thought of a mixed-blood child becoming heir to the throne.
Is Syfka’s lost falcon just a ruse to stir up controversy among them? The truth lies somewhere in their tangled pasts and the search will redefine Zane and Danica’s fragile future.

Min mening:
Jeg kunne virkelig godt lide den forrige bog, Hawksong. Denne bog skuffede virkelig meget, så meget at jeg faktisk endte med at skimme en del af den. Der var dog stadig enkelte ting jeg godt kunne lide, der gav den en ekstra stjerne, så den ikke endte på en enkel stjerne.

Fortælleren er Zane, som jeg godt kunne lide i den første bog, men han har mistet sin kant her i denne bog, hvilket er smadder ærgerligt, for det var den kant der gjorde ham speciel. Danica var bare blevet ligegyldig. Personerne havde altså ændret sig ret meget, og det var ikke til det bedre.

Selve handlingen var jeg heller ikke vild med. Bogen er virkelig kort med kun 176 sider, og det var for kort i forhold til hvad forfatteren gerne ville. Der var ligesom to sideløbende plots. 1) Danica’s graviditet og 2) Syfka og falkene. Der var slet ikke plads nok til begge, og det hele endte med at blive ligegyldigt. Selve skrivestilen kunne jeg godt lide, den har jeg altid godt kunne lide, men den er også det eneste der redder bogen fra 1 stjerne.

Jeg er ret skuffet over denne bog, den var simpelthen bare så ligegyldig, og slet ikke særlig spændende. Jeg har de to næste bøger, men jeg tvivler stærkt på, om jeg nogensinde får dem læst. Indtil videre har jeg i hvert fald ikke lyst. Jeg kan dog stadig godt lide hendes vampyr bøger, og jeg vil også gerne læse hendes nye serie, men denne bliver nok droppet. Desværre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.