30334Forfatter: Amelia Atwater-Rhodes
Original titel: Hawksong
Serie: The Kiesha’ra #1
Antal Sider: 243
Genre: Fantasy
Forlag: Laurel Leaf
Udgivet: 2004
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:
Køb bogen: Bookdepository

Det handler den om:
DANICA SHARDAE IS an avian shapeshifter, and the golden hawk’s form in which she takes to the sky is as natural to her as the human one that graces her on land. The only thing more familiar to her is war: It has raged between her people and the serpiente for so long, no one can remember how the fighting began. As heir to the avian throne, she’ll do anything in her power to stop this war—even accept Zane Cobriana, the terrifying leader of her kind’s greatest enemy, as her pair bond and make the two royal families one.

Trust. It is all Zane asks of Danica—and all they ask of their people—but it may be more than she can give.

Min mening:
Det er en smule pinligt. Dette er nok den bog jeg har haft liggende ulæst i længst tid. Jeg kan ikke huske præcis hvornår jeg fik den, men jeg fik da jeg var sammen med min første kæreste, da jeg var 16 år… Det vil sige jeg har i hvert fald haft den omkring en 8 år! Come on Sabrina! Jeg har endda prøvet at læse den en enkelt gang, men kunne slet ikke blive fanget, så opgav. Nu ville jeg så prøve igen, fordi i denne måned skulle jeg læse bøger med shapeshifters, og det er der i denne. Og den var virkelig god.

Jeg har altid godt kunne lide Rhodes skrivestil. Jeg har læst stort set hele hendes anden serie med vampyrer, og jeg kan kun se en forbedring i hendes skrivestil nu hvor hun er blevet lidt ældre. Det er dejlig let og flydende.

Historien var utrolig spændende og medrivende. Jeg ville dog gerne have at bogen havde været en lidt længere så verdenen kunne blive bygget endnu mere op og med flere detaljer. Men det er ikke noget der går mig synderligt meget på. Dette er også min rigtige første bog med shapeshifters, og jeg kunne sagtens finde på at læse flere. Jeg skal i hvert fald læse resten af serien.

Karakterne er også rigtig godt lavet, specielt kan jeg godt lide Zane og hele sammenspillet mellem ham og Danica.
Det er klart en bog jeg vil anbefale videre, hvis man vil have noget nemt at læse. Det er dog ærgerligt at det kun er hendes første to bøger der er oversat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.