17736471Forfatter: Amanda Hocking
Original titel: My Blood Approves
Serie: My Blood Approves #1
Antal Sider: 286
Genre: Paranormal Romance
Forlag: Carlsen
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
Som så mange andre teenagere dribler syttenårige Alice omkring og prøver at klare sig nogenlunde gennem highschool, mens hun halvhjertet fordriver tid med sin veninde, Jane, og med noget mere overbevisning tager sig af sin lillebror, Milo. Men hendes liv skifter fuldstændig kurs, da hun en aften møder den sjove og charmerende Jack. Alice forstår ikke helt, hvad det er ved Jack, som gør ham så tiltrækkende, og heller ikke hans besynderlige livsstil, men de bliver hurtigt venner. Og måske også lidt mere end det . I hvert fald indtil hun møder Jacks bror, Peter.

Et enkelt blik fra Peter er nok til at indfange Alice fuldstændig, og hun kan slet ikke tænke klart, når han er i nærheden. Og det til trods for, at han tydeligvis ikke kan fordrage hende eller ønsker hende i nærheden.

Alice er klar over, at Jack og Peter og deres familie ikke er som alle andre. Men præcis hvad der er med dem, er hun ikke klar over. Heller ikke hvor stor en rolle hun kommer til at spille for familiens fremtid – fanget som hun er mellem to brødre, der hver især gør krav på hende

Min mening:
Vildveje er faktisk en meget god bog, den minder dog helt vildt meget om Twilight. Men når det er sagt, så er den meget bedre end Twilight! (Ikke fordi der skal så meget til). Alice er ikke ligeså irriterende som Bella, og Jack er ikke lige så vattet som Edward. Men de andre bi-karakterer mindede mig lidt om dem fra Twilight, samt selve handlingen. Det fact at vampyrerne ikke har hugtænder men bare meget skarpe tænder – det skriger jo bare Twilight.

Alice er ret… uvidende synes ikke at være det rigtige ord. Men ja, jeg ved ikke lige hvordan jeg ellers skal beskrive det. Det er så tydeligt, hvad Jack og hans familie er, at det virkelig overrasker mig, at hun ikke kan gætte det, ud af alle de gæt som hun kommer med, specielt når hun ligefrem også gætter på varulve. Alice er slet ikke så irriterende som Bella, men som sagt er hun ret uvidende. Jeg synes også hun springer lidt for let ud i hele situationen. Hun accepterer lidt for nemt, hvad de er, og hvilke planer de har med hende. Altså havde det været mig, havde jeg ydet lidt mere modstand. Og at det ofte virker som om hun vælger Jack og Peter frem for sin egen lillebror kan jeg slet ikke forstå, slet ikke når man tænker på, hvor kort tid hun har kendt dem.
Det der står på bagsiden, at hun tager sig af sin lillebror, er helt forkert. Det er lillebroren der tager sig af hende, det er ham der vogter over hende når hun kommer sent hjem, ham der laver mad, ham der prædiker om at hun skal passe sin skole. Okay, så hun er altså en smule irriterende – men ikke helt på samme måde som Bella.
Milo, hendes lillebror, kan jeg tilgengæld rigtig godt lide, selvom vi ikke helt kommer ind under huden på ham.

Skrivestilen er nem og lader hurtigt en blive viklet ind i historien, og den er rigtig hurtig læst. Jeg vil da helt klart læse vide i serien. Ja den minder meget om Twilight, men den er virkelig meget bedre end Twilight, og denne serie kunne godt gå hen at blive min guilty-pleasure, selvom det dog ikke er en, hvor jeg sidder og craver den næste i serien her og nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.