18136080Forfatter: Amanda Hocking
Original titel: Fate
Serie: My Blood Approves #2
Antal Sider: 289
Genre: Paranormal Romance
Forlag: Carlsen
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Bogen er et anmelder eksemplar fra Carlsen

Læs også: Vildveje (#1)

Det handler den om:
Netop som Alice tror, at hun har fået styr på sit liv og fundet en god balance mellem den nye og fascinerende vampyrverden og den mere normale virkelighed sammen med sin lillebror, Milo, indtræffer et tragisk uheld, som forandrer alt. Jacks familie må indstille sig på en helt ny situation, som ingen havde regnet med, og for Alice – ja, for Alice er det intet mindre end en katastrofe. Hendes liv falder fuldstændig fra hinanden, og Jack som ellers sådan næsten officielt var blevet hendes kæreste, trækker sig tilbage fra hende og har dårligt tid til at svare på sms?er. Og hvad Peter, Jacks bror, angår, så ved Alice ikke engang, hvor han er. Eller hvornår han vender tilbage, hvilket meget vel kan vise sig at blive fatalt, for hvordan vil Peter reagere, når han finder ud af, at Jack og Alice ikke har respekteret hans ufravigelige krav på Alices blod? Men som Alice meget snart vil finde ud af, er der også andre vampyrer, som hun bør være bekymret for.

Min mening:
Jeg skal indrømme at jeg ikke er lige så glad for to’eren som jeg var for den første. Den minder stadig utrolig meget om Twilight, men det er ikke det der irriterer mig.

Alice går mig virkelig på nerverne, hun er så irriterende, at jeg op til flere gange var ved at rive mit hår ud af bare frustration. Hun er alt for omklamrende og træffer nogle ret elendige beslutninger, og jeg synes bare at hun burde tage sig lidt sammen.
Milo som jeg faktisk godt kunne lide i den sidste bog, irriterer mig også, men jeg kan ikke rigtig forklarer hvorfor, uden at komme til at røbe for meget af handlingen.

Sproget er stadig let og den er nem at komme igennem, dog fungerer dialogerne slet ikke. Jeg kan ikke huske om de fungerede i den første bog, men jeg synes i hvert fald ikke rigtigt at de fungerer i denne. De virker alt for falske, påtvungne og bare akavede.

Handlingen var ikke helt så fængslende som i forrige bog, og ofte sad jeg og kedede mig en smule, og ventede på at selve aktionen egentlig ville starte. Og så sluttede bogen. Slutningen lægger helt klart op til den næste bog, og jeg må indrømme at jeg blev en smule overrasket over slutningen.
Ja, ikke en særlig positiv boganmeldelse, men bogen er nu meget god underholdning og dejlig til bare at koble af en eftermiddag under solen eller dynen, det bedste var slutningen fordi jeg slet ikke havde forudset hvad der skete, og det var rart. Så det er stadig en serie jeg gerne vil følge med i, for jeg er da nysgerrig for hvad der vil ske i fremtiden.

1 Comment on Amanda Hocking: Skæbnespor

  1. Det skal vi da i hvert fald. 🙂 Hvis du stadig er frisk, så hopper jeg gladeligt ind i biografens mørke og tager en tur i arenaen med Katniss. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.