18453745Forfatter: Alyson Noël
Original titel: Mystic
Serie: The Soul Seekers #3
Antal Sider: 334
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: Skæbnekald (#1), Ekko (#2)

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Det handler den om:
Ét er, at det ikke altid er nemt for Daire Santos at bære det enorme ansvar, der hører med til at være en søger. Noget andet er, at hendes konkrete mission: at besejre den onde Cade Richter, ganske enkelt virker umulig. Cades sjæl er nemlig vævet tæt sammen med hendes kæreste Daces sjæl, og det udsætter deres kærlighed for den ultimative prøve. Hvordan kan hun udslette Cade uden også at udslette sin egen kæreste? Er Daires og Daces kærlighed stærk nok til at overvinde døden? Og hvad venter dem på den anden side?

Min mening:
Jeg var ret spændt på hvordan Mystikeren ville være efter slutningen på Ekko. Jeg syntes i hvert fald at Ekko havde en temmelig stor cliff-hanger af en slutning.

Jeg kunne rigtig godt lide bogen, den havde mange rigtig gode elementer. Dog er der fulgt nogle ting med fra den forrige bog, som jeg synes var mindre positive. Blandt andet med Dace. Jeg er stadig ikke helt sikker på, hvordan jeg har det med ham. Ligesom i forrige bog fulgte vi historien både fra Daire, men også fra ham, og det fungerer ikke helt for mig, for det er ikke altid helt sikkert for mig, hvem der fortæller hvad, selvom navnet står i begyndelsen af hvert kapitel.
Daire kan jeg stadig godt lide, selvom hun ikke er min yndlingskarakter, men hun fungerer meget godt, selvom jeg ikke er sikker på at jeg så den store udvikling i hende denne gang.
Xochitl kan jeg rigtig godt lide, og jeg synes det er rigtig fedt de ting der sker for hende i løbet af bogen, og den udvikling der er med Lita.
Cade han er den perfekte onde skurk, han er virkelig ond og har ingen blød side der kan blive åbnet af en lækker pige, det er virkelig dejlig forfriskende.

Kærlighedsforholdet mellem Daire og Dace er stadig alt for sukkersødt til mig, desværre. Jeg har normalt ikke noget imod søde kærlighedshistorier, men de kan også godt blive for søde.

Selve historien og handlingen synes jeg var rigtig fed! Der var mange fede elementer med i den som jeg rigtig godt kunne lide. Jeg forstår dog ikke helt ideen med titlen, jo for jeg ved godt hvem mystikeren er, men så meget fylder mystikeren heller ikke synes jeg, til at bogen skal opkaldes efter ham. Selve ideen med mystikeren og det hele med Axel ville jeg gerne have beskrevet lidt mere, for der var super meget potentiale i det, det kom bare ikke ordenligt frem.

Selvom bogen har fået nogle hug, synes jeg den var rigtig god, og jeg nød helt klart at læse den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.