18040102Forfatter: Alyson Nöel
Original titel: Whisper
Serie: Riley Bloom #4
Antal Sider: 192
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: Sjælefanger (#1), Forhekset (#2), Drømmeland (#3)

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Det handler den om:
Riley brænder efter større udfordringer som Sjælefanger. Så hun bliver sendt efter et meget stædigt spøgelse, der har hjemsøgt Colosseum i Rom i århundreder. Her får hun uventet hjælp fra den smukke, men mystiske Melissa, som fortæller, at hendes eneste chance er at blive en del af spøgelsets fortryllende og faretruende verden.

Melissa giver Riley en magisk make-over – og for første gang i sit liv får hun mulighed for at leve som en smuk teenager. Endelig kan hun få sin første kæreste og sit første kys. På overfladen er alting helt perfekt. Men hvad med opgaven? Og vil Riley nogensinde kunne forlade den fortryllede verden igen?

Min mening:
Den sidste bog i serien om Riley Bloom kan ikke helt leve op til nummer tre, som klart var min favorit. det er ikke ensbetydende med at bogen var dårlig.

En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved denne bog er at det foregår i Rom og har noget med gladiatorer og colosseum at gøre. Jeg elsker det gamle Rom, jeg synes det er virkelig interessant. Og Noël formår at fastholde min interesse, og sammenspillet mellem Riley og Melissa er godt, selvom bogen dog er meget forudsigelig, jeg havde i hvert fald gættet det meste af handlingen stort set inden den var startet. Men det gør ikke bogen mindre god, for den er stadig god underholdning.

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg har Riley henne længere, eller rettere sagt, jeg ved ikke helt hvad det er Noël vil med hende. Hun prøver at få Riley til at virke mere voksen og ikke så selvcentreret, tror jeg i hvert fald, og skubbe hendes eget ønske om at fylde 13 år lidt i baggrunden, men det falder lidt til jorden, hvilket er ærgerligt.

Jeg synes Fortryllet var en rigtig fin afslutning på en hyggelig lille serie, og helt sikkert en jeg godt kunne finde på at genlæse en eller anden dag, når jeg gerne vil have noget let og hyggeligt læsestof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.