17792098Forfatter: Alyson Noël
Original titel: Echo
Serie: The Soul Seekers #2
Antal Sider: 363
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: Skæbnekald (#1)

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda, men holdningerne er helt mine egne”

Det handler den om:
Daire Santos er søger – hun har særlige evner og kan rejse mellem de døde og de levendes verden, men hun har endnu meget at lære. Bedstemoren indvier hende i magiens verden, men tiden er knap, for onde kræfter vinder indpas i det lille samfund. Skæbnen har også ført Daire sammen med Dace, og deres følelser for hinanden bliver stadig mere intense. Men da det går op for Daire, at Daces forbindelser til Richter-familien er tættere, end hun havde troet, bliver deres kærlighed sat på en prøve.

Dace og hans tvillingebror Cade er opvokset hver for sig og har intet tilfælles. Men Dace må erkende, at han aldrig ville være blevet født, hvis det ikke havde været for Richternes sorte magi. Nu har Cade vendt sig mod ham, men Dace er villig til at ofre alt for at beskytte den pige, han elsker – selv sit eget liv

Min mening:
Lad mig starte med at sige, at coveret er noget af det flotteste! Jeg elsker det virkelig, det er bare så fortryllende, og det er smukkere når man sidder med bogen i hænderne!
Jeg blev positivt overrasket over den. Den var bedre end Skæbnekald! Ikke at den første var dårlig, men som jeg nævnte i min beskrivelse, så var den utrolig langtrukken. Det var denne ikke. Man kan også se at sidetallet er en smule lavere. Det var faktisk virkelig dejligt. Der var ingen passager, hvor jeg sad og kedede mig og tænkte kom nu videre.
Daire. Jeg kan virkelig godt lide hendes navn. Og jeg kan godt lide hende også – heldigt, ikke?
Dace ved jeg ikke rigtig. Jeg følte ikke jeg kunne komme helt ind under huden på ham, og de passager, hvor man hørte historien fra hans synsvinkel fungerede ikke helt for mig. Jeg følte ikke han fik sin egen stemme, og nogle gange troede jeg faktisk det var Daire vi fulgte. Ups.
Cade er klam. Han er virkelig The Bad Boy. Der var nogle ting mellem ham og Dace, som ikke heeeelt hang sammen for mig, men jeg vil ikke sige hvad, hvis nu det kan spolerer noget ved bogen for dem der ikke har læst den. Men det var ikke nok til at det ødelagde oplevelsen for mig.
Kærligheden mellem Dace og Daire var en lille smule kvalm og lidt for instalove. Nogen gange fungerer det, og andre gør det ikke. I dette tilfælde fungerede det desværre ikke.
Og hvad sker der lige for navnene? Daire, Dace og Cade. Jeg rodede i hvert faldt rundt i dem ret tit 😛

1 Comment on Alyson Noël: Ekko

  1. Åh gudskelov at den er bedre end 1eren. Så har jeg lidt mere mod på at begynde på den, for frygtede den ville være lige så langtrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.