13596039Forfatter: Alyson Nöel
Original titel: Dreamland
Serie: Riley Bloom #3
Antal Sider: 185
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: Sjælefanger (#1), Forhekset (#2)

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Det handler den om:
Selvom Riley Bloom elsker sit arbejde som Sjælefanger, føler hun sig alligevel tit ensom i Her og Nu. Så for at komme i kontakt med sin storesøster, Ever, opsøger Riley den mystiske instruktør Balthazar. Han lærer hende alt om, hvordan man kan kommunikere med de levende ved at hoppe ind i deres drømme.

Men det er ikke nok for Riley, og hun beslutter sig for at finde Balthazars gamle, forladte filmstudie. Her vil hun ?drømmevæve? en helt særlig drøm til Ever.

Der er bare to problemer: Drømmevævning er ikke helt ufarligt og blev forbudt for mange, mange år siden. Og Riley er ikke ligefrem alene i filmstudiet.

Min mening:
Jeg kan ret godt lide denne serie, den er dejlig nem og hurtig at læse og god underholdning. Indtil videre er bog nummer tre nok min favorit.

Jeg kan godt lide Alyson Noël’s tanker bare det at drømme og forbindelsen mellem det ukendte (Når man er død) og så når man sover og drømmer, det har også nogle personlige minder, som jeg dog ikke vil snakke om her. Jeg synes hun gør et rigtig godt stykke arbejde og det var ret spændende og fascinerende.

Jeg har en smule svært ved at forholde mig til forholdet mellem Riley og resten af hendes familie i Her & Nu, for mig virker det helt som om de slet ikke gider hende og det er ærgerligt.

Riley gennemgår en ret stor ændring i løbet af bogen, eller i hvert fald hen mod slutningen og jeg kan faktisk ret godt lide den. Hun går fra at være virkelig egocentreret og slet ikke tænke over andet end at hun virkelig gerne vil fylde 13 år, til at få sig nogle rap over fingrene, og så prøve at tænke sig lidt mere om. Riley er ikke min favorit person, men jeg kan nu alligevel godt lide hende, specielt i starten af serien, og så i mod slutningen af denne bog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.