17906744Forfatter: Alex Scarrow
Original titel: Time Riders
Serie: Time Riders #1
Antal Sider: 424
Genre: Science Fiction
Forlag: Buster Nordic
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
Liam O’Connor skulle have lidt druknedøden i 1912.

Maddy Carter skulle være død i et flystyrt i 2010.

Sal Vikram skulle være brændt ihjel i 2026.

Men øjeblikke, før døden indtraf, dukkede en mystisk fremmed op og sagde: ”Tag min hånd

De tre teenagere bliver dog ikke reddet. De rekrutteres af en hemmelig organisation, som kun har ét eneste formål – at rette op på historien, hvis noget går galt.

Min mening:
Jeg har haft denne bog stående på reolen i alt alt alt for lang tid, jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har fået den læst noget før, det er virkelig tosset, for den var virkelig god!

Bogen har de tre hovedpersoner, Liam, Maddy og Sal og jeg elsker dem alle sammen. Liam, ja udover at han er Irer, så var han bare så sød, og jeg elskede hans komplette forvirring over alting, fordi han som den sidste kom fra fortiden. Maddy er den mest voksne, og det virker som om at hun er den med det største ansvar og hun virker som den mest alvorlige af dem alle. Sal er bare rigtig sød, hun er den yngste, og den der kommer fra længst ude i fremtiden (Kan man sige det?) Foster er ham der fører dem alle sammen til et team, han er dog også den jeg mindst bryder mig om, for han vil ikke rigtig forklare tingene synes jeg, eller udskyder det hele tiden, selvom de burde vide det nu. Jeg kan virkelig godt lide støtteenheden Bob, selvom han er meget mere computer end menneske, men han var virkelig fascinerende, og det var næsten umuligt ikke at komme til at holde af ham.

Jeg synes godt handlingen kunne være en smule langsom i starten, og det var først senere at der rigtig begyndte at ske noget. Jeg er dog helt vildt fascineret af hvordan verdenen kunne have set ud, hvis tyskerne havde vundet anden verdens krig, det er ret fascinerende, og skræmmende. Det er virkelig nogle skræmmende ting der sker efter at der bliver ændret i fortiden.

Jeg er vild med Scarrow’s måde at skrive om tidsrejser, der er meget mere i det end jeg selv kunne have fundet på, og det virker også meget sandfærdigt, hvis tidsrejser virkelig eksisterede.

2 Comments on Alex Scarrow: Time Riders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.