finishedseriesNu hvor jeg har lavet en side med alle de serier jeg ikke har tænkt mig at afslutte, har jeg også lavet en med dem som jeg har afsluttet. Jeg kan sige at jeg på stående fod har afsluttet 23 serier. Det synes jeg er meget fint, men vil selvfølgelig gerne have at talle bliver endnu højere. I kan finde en liste over de serier jeg har afsluttet under anmeldelser i toppen, og under afsluttede serier er der et punkt der hedder finished series. Det er min kategori, hvor de indlæg jeg har skrevet vil komme frem. Der kan I se mere info om de enkelte serier jeg har afsluttet og hvad jeg synes om dem.

3 Comments on Afsluttede serier

  1. Hvor er det fint lavet med serie siderne 🙂 Jeg kunne godt finde på at gøre kunsten efter (hvis jeg må). For jeg synes at det giver et godt overblik over serierne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.