23513979Bøgerne fra Begyndelsen
Jeg kan virkelig godt lide denne serie. Den er fyldt med magi og spænding, og så har John Stephens en god skrivestil! Der gik dog for lang tid mellem hver udgivelse, men jeg skal helt klart genlæse serien på et tidspunkt, fordi jeg har for mange huller i hukommelsen når det kommer til de første på bøger. Kan du godt lide fantasy og bøger til det lidt yngre publikum? Så læs denne!

16102658

Reboot
Dette er en duologi. Det er sjældent jeg læser duologier, faktisk er denne min første, så vidt jeg husker. Jeg vil klart mere vild med den første bog, ikke at Rebel ikke var god, bare ikke så god som Reboot. Jeg elsker hele ideen med at folk rebooter, og kommer tilbage anderledes. Amy Tintera forstår at skrive en god historie, og jeg glæder mig til at læse mere af hende.

soulseekerSoul Seekers
Denne serie er ret god, dog brød jeg mig ikke helt så meget om afslutningen, hvilket virkelig er en skam. Navnene i serien var en anelse irriterende, men konceptet er ret fedt! Det er en hyggelig serie til det lidt yngre publikum, men jeg synes fokusset var lidt for meget på kærligheden til tider, hvilket irriterede mig. Specielt når nu ideen var så god.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.