14743935Lux
Denne serie fangede mig fra første side, og jeg måtte bare have mere. Jeg er virkelig ærgerlig over at den er slut. Den blev virkelig bare bedre og bedre. Jeg elsker personerne, skrivestilen og historien. Alt faktisk, undtagen coverne. De er ikke decideret grimme, bare ikke så heldige. Men jeg elsker virkelig selve serien! Kan slet ikke udtrykke hvor meget jeg elsker den. Så meget at jeg har den både på kindle og fysisk (snart)

academyVampire Academy
Jeg elskede de 4 første bøger, specielt nummer 3 og 4. Selvom alle bøgerne dog har været lid langsomme i starten, kom de hurtigt efter det igen. Men 5’eren var jeg slet ikke fan af. Den trak tænder ud! Jeg kæmpede mig igennem. Det var specielt Lissa og Dimitri jeg havde et problem med. Derfor havde jeg heller ikke meget lyst til at læse den sidste, men jeg gjorde det, når nu jeg havde den. Den var okay, bedre end nr. 5 men dårligere end 3 og 4.

devil

Den Store Djævlekrig
Denne serie fik jeg anbefalet af Katja, og jeg fik langt om længe læst den færdig. Jeg kunne virkelig godt lide den! Kenneth Bøgh Andersen skriver fantastisk. Den er fyldt med aktion, spænding og humor. Specielt humoren er jeg helt vild med. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg var så lang tid om at læse serien færdig, måske en kombi af at skulle skaffe bøgerne og have tusind bøger på min to-be-read liste. Efter dette indlæg er det dog blevet offentlig gjort at der kommer endnu en bog

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.