17838731Elverskud
Dansk fantasy med elvere fra den nordiske mytologi. Altså ikke elvere som i Ringenes Herre, men elvere der er hule i ryggen. Jeg kan rigtig godt lide denne serie. Heldigvis en af de bedre trilogier, hvor alle bøgerne har været rigtig gode! Og så kan jeg rigtig godt lide coverne. De er perfekte til en kedelig grå efterårsdag. Hvis man er til letlæseligt fantasy, kan jeg helt klart anbefale denne serie.

21843926Nattens Sanger
Endnu en trilogi. En om vampyrer endda, og så er den også dansk. Jeg var meget overrasket over denne serie, og Christina Bonde’s fine sprog. Heller ingen af bøgerne her skuffede mig, og selvom jeg havde enkelte problemer med serien, kunne jeg overordnet rigtig godt lide den. Jeg havde lidt problemer med kærligheden, men vampyrerne kunne jeg tilgengæld rigtig godt lide.

1451694Fever
En af mine ultimative yndlingsserier. Jeg har endda udskiftet to af bøgerne, så de alle kunne matche. Jeg kan godt lide coverne, historien er rigtig spændende og så kan jeg godt lide skrivestilen. Det er jo også kun et plus at den foregår i Irland. Dette er en af de serier jeg bare slugte, og jeg glæder mig til at jeg endda skal genlæse hele serien! Jeg kan ikke sige hvorfor jeg er så vild med den, men den er bare fangende! Denne serie er ikke afsluttet alligevel, men blevet lagt sammen med spin-off’en, efter jeg lavede dette indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.